JEZIVA ISPOVEST: Mislila sam da sam naišla na pijanicu na putu, ali istina je bila drugačija! (INFO)

voznja

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

Kao iz najstrašnijih urbanih legendi – priča ove žene naučiće vas zašto je dobra ideja da zaključate kola iznutra!

Ovo mi se dogodilo pre par meseci, međutim, ni danas ne mogu da prestanem da mislim o tome.Bilo je to oko dva izjutra, vraćala sam se sa dežurstva.

Ja sam medicinska sestra, i živim u jednom provincijskom gradiću.Put je bio sasvim pust, a vreme je bilo prilično hladno.

Dok sam se približavala kući, videla sam čoveka koji leži licem nadole na asfaltu. Budući da sam medicinska sestra, prvi instinkt bio mi je da izađem i pomognem čoveku.

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Usporila sam, a onda mi je kroz glavu prošla još jedna misao – ipak sam ja sitna žena, od svega pedesetak kilograma, i nemam ništa čime bih mogla da se odbranim ukoliko dođe do nekih neprijatnih situacija. Zbog toga sam rešila da samo javim kolegama iz Hitne pomoći da dođu i pomognu mu. Stala sam na uglu ulice kako bih obavila taj razgovor.

Odjednom, dok sam završavala razgovor, čula sam stravičnu lupnjavu po staklu na prozoru kod mesta za suvozača.Vrisnula sam i pogledala – čovek koji je do tog trenutka ležao sada mi je lupao na prozor i pokušavao da otvori vrata!

Pošto sam i dalje bila na vezi sa dispečerom, vrisnula sam “Upomoć” i nagazila papuču za gas.Proletela sam kroz crveno svetlo i uputila se ka kući. Dispečer mi je govorio da ne stajem kraj kuće već da nastavim da vozim.

Poslušala sam ga i krenula da kružim gradom, a sa njim sam čitavu vožnju bila na vezi.Kada sam se napokon smirila, zaustavila sam kola i završila razgovor sa dispečerom koji mi je rekao da će javiti policiji da obiđu moj kraj.

Dok sam skupljala stvari sa sedišta i spremala se da uđem u zgradu, krajičkom oka, na uglu ulice, ponovo sam ga videla!

kisa

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

Ovog puta bio je kraj dvojice ljudi! Brzo sam kleknula kraj kola i sačekala da se udalje. Na svu sreću nisu me videli.

Ne znam da li je uopšte imao loše namere, ali znam da sam i danas izbezumljena ovim događajem.

Mogu da vam savetujem samo jednu stvar posle svega – uvek zaključavajte kola iznutra, i nosite nešto za samoodbranu u kolima!”

       

(Reddit /Dnevno)