JEZIV SNIMAK KRUŽI DRUŠTVENIM MREŽAMA” Dečak obesio mačku, pa je metalnom šipkom tukao dok nije uginula (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

nasilje

Foto: Tvitter

Na društvenim mrežama objavljen je šokantan snimak na kom se vidi kako dečak mučki zlostavlja i ubije mačku i sve to snima mobilnim telefonom.

Jeziv snimak koji je izazvao lavinu komentara, objavljen je na stranici “Levijatana” i na njemu se vidi kako neko besi mačku!

Sudeći po glasu osobe koja snima mučenje životinje čuje se da je u pitanju dete!

Na snimku se vidi kako on čeka da se obešena mačka udavi, kako bi joj, kako dečak kaže, “presudio”.

Kada je mačka u izgubila dah odlučio je da je skine sa konopca uz reči: “Dosta sam te mučio. Neću da te ubijem, sem ako moram baš!”

Nakon toga dečak je mačku bacio na zemlju i uzeo metalnu šipku kojom je udarao dok je nije ubio. Kada je “presudio” mački, dečak je počeo da izgovara reči crkvenog opela pozivajući nekog ko se našao u blizini da vidi kako ubija mačku.

“Krvavi čin” završio je tako što je još nekoliko puta udario šipkom, nakon čega je krenuo da je šutira.

Ovaj uznemirujući video zlostavljanja nesrećne životinje objavio je pokret “Levijatan” uz poruku da je ovo nešto “najstrašnije što su videli” i pozvali su nadležno tužilaštvo i policiju da odmah reaguju. Prema njihovim rečima autor jezivog snimka je iz Kovina.

(Dnevne.rs /Izvor: A. Milutinović, Blic)