JEZIV SLUČAJ U SRPSKOJ ŠKOLI: Devojčica nacrtala MORBIDAN CRTEŽ, odmah je uputili kod psihologa (INFO)

crtež

Foto ilustracija: Dnevne.rs/Pixabay

Strahovit prizor obešene devojke koja visi sa drveta naslikala je na času likovog devojčica osmog razreda Osnovne škole “Stevan Aleksić” iz mesta Jaša Tomić. Rad je bio izložen u holu te škole u toku likovne nedelje.

Devojčica je naslikala jeziv prizor, gde sa grane drveta visi obešena ženska osoba, kraj koje se nalazi slomljeno srce. Kontrast smrti je zaljubljeni par, koji sedi ispod drveta i uživa u ljubavi. Strašnom prizoru doprinosi i činjenica da ljudima na licu nisu naslikana lica.

Direktor škole Ljupče Trpčevski je rekao da je sa devojčicom obavljen razgovor i da je ona “dobro”.

[adsenseyu5]

– Obavili smo razgovor sa devojčicom u prisustvu njenih roditelja, pedagog, psiholog i ja lično. Devojčica je napisala izjavu da ona lično nije doživela nikakav strašan događaj, već je navela da je o njemu čitala u knjizi. Pošto je nastavnik tražio da to bude neki nesvakidašnji događaj, ona se toga setila, i to je ilustrovala. Lično sam je pitao i insistirao da mi kaže koje je to delo koje ju je navelo na ovakav rad, a dete mi je rekla:

“Direktore, ja ne mogu da se setim kako se zove knjiga. Ja sam u Zrenjaninu, u biblioteci uzela i pročitala na brzinu.”

NOVA PRAVILA O REGISTRACIJI VOZILA U SRBIJI: Ko sve ostaje bez automobila (INFO)

– Poverovao sam joj, jer znam da ona čita mnogo za svoj uzrast, koje prevazilaze interesovanje prosečnog osmaka. Ona čita dela koja su za srednju školu i verujem da se radi o nekoj tragediji koja ju je šokirala. Takođe, dete je iz normalne i zdrave porodice, nema privatnih problema i jak je vrlodobraš. Ona je prosto izabrala morbidan detalj gde se vide smrt i ljubav, a insipracija deteta je pročitana knjiga. Devojčica nje nipta slično doživela, niti je prisustvovala takvom prizoru – kaže direktor.

POBEDA SRBIJE NA SKUPŠTINI NATO-a: Naša delegacija SPREČILA britanske laži (INFO)

Postavka je juče skinuta, a zamenili su je novi radovi.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor:Alo)

[adsenseyu2]

1 Comment on "JEZIV SLUČAJ U SRPSKOJ ŠKOLI: Devojčica nacrtala MORBIDAN CRTEŽ, odmah je uputili kod psihologa (INFO)"

  1. Jeziv prizor.Pa zasto onda vode djake na izlozbu slika,vampira i golotinja.Jezivo je kada neko nekog istuce,ponizi i pokrade u skoli.A slika kao slika tema je bila jeziva i pteteska pa su ocekivali da niko ne odgovori nantu temu.

Comments are closed.