JEZIV FENOMEN: Niko ne ume da objasni šta se desilo na Tari pre dva dana (VIDEO)

sneg

FOTO: Facebook Printscreen/Zagorka Petronijevic

Da li je ovo teorija zavere ili pak istina, ostaje nam da sami procenjujemo

Juče je gospodin Petronijević, koji živi u zapadnom delu Srbije, tačnije na planini Tari, ostao šokiran prizorom. Kako kaže, avion Boing 777, na liniji Rijad-Frankfurt, isprskao je Srbiju čudnim hemijskim agensima.

On je uzeo sneg i sabio ga u grudvu, a zatim upaljačem počeo da je zagreva.

– Danas je počeo padati sneg na +8, što je nemoguće za normalan sneg. Avion nas je lepo isprskao. Danas imamo sneg koji nije sneg. Ne topi se i jako lepo crni kao plastika. Vode nema, jako je vruć, što je zanimljivo. Da ne poveruje čovek. Šta je ovo Bog samo zna ili oni koji su ovo napravili. Istopili smo pola grudve i ni kapi vode.

Jedan od komentara osporio je čudne pojave na snimku.

– Sneg na +8 je apsolutno normalna prirodna pojava jer temperatura nije jedini faktor, atmosferski pritisak koji je na visini manji, takođe, pomaže da padne sneg. Crnilo je od plamena, hvata se na svim površinama i lako se proverava.

-A grudva se vidno smanjuje sve vreme, tačno tamo gde plamen pada na nju. Inače je namerno jako stegnuta grudva, što naravno da otežava otopljavanje.

Usledio je odgovor gospodina Petronijevića

– Bilo bi dobro za sve nas, a u cilju dolaska do istine, kada bi se ispitala ova pojava i došlo do egzaktnih dokaza , te se saopštila javnosti.

MUP UPOZORAVA SVE GRAĐANE SRBIJE: Nikako NE OTVARAJTE poštu, zloglasni “Trojanac – VIRUS” hara internetom (FOTO)

Inače, opšte je poznato da poslednjih godina imamo nagle promene temperature usled globalnog zagrevanja planete, te smenjivanje čitavih godišnjih doba u dva dana. Da li je ovo teorija zavere ili pak istina, ostaje nam da sami procenjujemo, ali svakako nijednu mogućnost ne treba olako odbacivati.

 

(Dnevne.rs/Srbija Danas)