JELICA DABOVIĆ OTKRILA DETALJE BRUTALNE OČEVE TORTURE: Tukao me je češljem do krvi, Milicu je maltretirao ČIM JE POČELA DA HODA!

detinjstvo

Foto: printscreen, printscreen/Kurir

Jelica Dabović, nekadašnja košarkašica Crne Gore i sestra košarkašice Milice Dabović, napisala je knjige o svom teškom detinjstvu i odnosu sa ocem, nasilju koje je trpela, ispričala detalje koje do sad nisu bili poznati

“Iz detinjstva se sećam batina samo. To je moja tragedija. Otac me je vodio na kupanje uvek na jedno mesto gde je bilo dosta kamenja. Učio me je da plivam. Tada sam se raskrvarila, majka je kući primetila i vrisnula, a ja sam počela da plačem. Onda je otac uzeo plastični češalj i počeo da me tuče do krvi”, počela je priču Jelica.

“Otac nije želeo da se venča s mojom majkom, ona je morala da se uda pošto je bila trudna. Uvek sam imala osećaj da sam neželjena, da me svi mrze. Majka mi nikada nije rekla lepu reč, o ocu već da ne pričam”, nastavila je svoju priču bivša košarkašica.

Jedan od isečaka iz njene knjige posebno je bolan, a iako je napisano u trećem licu prema priznanju Jelice Dabović svaka rečenica o devojčici, junakinji priče se odnosi na nju.

VREMENSKA VRTEŠKA: Do sredine juna nigde BEZ KIŠOBRANA, ali to neće biti JEDINA MUKA

“Iz čista mira je počeo da je udara tako jako da joj je maleno telo letelo sa kraja na kraj čamca. Mozak joj se paralisao. Prvim šamarom ju je bacio na kutiju kojom je bio pokriven motor. Kada je pala, podigao ju je ponovo za kosu i udario otvorenim dlanom jače nego prvi put. Od udarca joj puče usnica i puče nos, a glavica iskliznu iz njegove ruke , zbog čega ona posrnu udarajući slepoočnicom u metalnu šipku…”

FOTO: PRITNCREEN

Odnos sa sestrom Milicom Dabović nije želela previše da opisuje. Jelica tvrdi da je i Milica, kao i ona i njihova majka, trpela nasilje, ali da danas to negira i da su obe izabrale da žive u izmišljenom svetu, ali da ona ne može da ne kaže istinu.

PRIRODA ILI ZAVERA: Na Balkanu veštački izazvane klimatske promene da “utabaju” put za gajenje GMO!

“Baka i deda su me odgajali, ali to nije bilo društvo za mene. Tako sam ja patila, želela sam sestru ili brata. Mislila sam da rođenje Milice znači da će najzad doći sreća u našu kuću, da nećemo više trpeti nasilje ni ja ni majka. Ali sam se prevarila. Mene je nastavio da maltretira, ali i Milicu čim je malo odrasla i počela da hoda. Tada mi je bilo još gore u celoj toj priči, nisam mogla da zaštitim ni majku ni sestru”, ispričala je Jelica u emisiji Život priča.

       

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)