JELENIN SVEKAR OTVORIO DUŠU: Proglasili su nas satanistima, ni na ulicu ne smemo, da ne bismo dobili nož u leđa! (VIDEO) (FOTO)

svekar

Foto: Telegraf

Vladimir Marjanović, svekar brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović, ponovo je, posle nekoliko dana, odlučio da razgovara sa medijima, ne krijući svoju ogorčenost brojnim novinskim napisima.

Marjanović je rekao da će porodica Uskrs samo obeležeti, ali ga neće slaviti, s obzirom na veliku tragediju koja ih je zadesila.

“Mediji su nas satanizovali, proglasili satanistima. Zbog toga se plašim da izađem na ulicu, jer bi neko mogao i nožem da me izbode. Naša porodica doživela je tragediju, ali ćemo se izboriti i izdržati do kraja”, priča potreseni Vladimir.

Na pitanje novinara kako komentariše što ih je policija sve privodila iz kuće, on objašnjava da je to normalno, jer je takva policijska procedura.

[adsenseyu1]

Podsetimo, poslednja među njima u Policijskoj stanici “29. novembar” bila je Vladimirova supruga Zorica Marjanović. Vladimir kaže da je to bilo zbog posla kojim se ona bavi.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

“Nju nisu zvali zbog ubistva, već zbog posla kojim se bavi. Bilo je reči u medijima o tome da je vračara, a ja nju znam od detinjstva. Ikone drži u kući, jer ih voli, a što se gatanja tiče, ona ne zna ni karte da drži u rukama”, rekao je on.

[adsenseyu1]

Njegovu priču prekinuo je Zoran, suprug ubijene Jelene, koji se pojavio na vratima i kratko rekao: “Ajde, matori, završavaj!”

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

(J. Rafailović /Kurir ; Video -Telegraf)