JELENA TINSKA I BOKAN NAPALI MILENU RADULOVIĆ: Neshvatljivo da žrtva silovanja radi seriju!

glumica

Foto: Printscreen/ijstagram

Jelena Tinska i Dragoslav Bokan gostovali su juče u jutarnjem programu TV Prva i, između ostalog, dotakli su se teme da glumica Milena Radulović priprema seriju “Učitelj” o svom iskustvu i traumama koje je doživela u školi glume “Stvar srca” Miroslava Mike Aleksića.

Oboje su bili vrlo kritični prema Mileni i najoštrije osudili činjenicu da mlada glumica uopšte ima bilo kakve veze s tom serijom.

– To da tobožnja žrtva silovanja pravi seriju u kojoj piše u scenariju replike tog događaja, to mi je neshvatljivo. Ona kao plače i jeca u svedočenju, govori da ne želi toga da se seća, a sad pravi seriju od toga? Pravljenje serije od toga, s producentom, izborom glumaca, s forama i ponovljenim kadrovima… Ima nečeg perverznog, egzibicionističkog, jezivog u svemu tome. Može neko drugi da pravi tu seriju, ali ne ona. Milena je tu seriju “Učitelj” počela da pravi, kako smo čitali u štampi, pre nego što je i došlo do objavljivanja tog slučaja. Ako je to sve istina, ja tu seriju s gnušanjem kritikujem i smatram nečim jezivim i užasnim, na temu ličnosti te i takve osobe koja može tako nešto da uradi – izričit je bio Bokan.

PROČITAJTE JOŠ

NEVEROVATNA VREMENSKA PROMENA! STIŽU NAM SNEG I LEDENA KIŠA, A ONDA….(INFO)

S njegovim kritikom i stavom u potpunosti se složila i Jelena Tinska, koja se već našla na udaru javnosti zbog podrške profesoru glume Miki Aleksiću.

– Ja se gnušam te serije “Učitelj”. Kakva je to serija za edukaciju mladih? To je serija pisana s predumišljajem. Osim toga, to nije laž. Bulić je dramaturg, Bjelogrlić treba da bude producent, znači, sve je smišljeno da napraviš nešto čime ćeš edukovati druge. To se tako ne radi. A onda odeš u novine, pa na sud i onda ti si kao sad žrtva. Opet ću da ispadnem grbava, jer ja pozdravljam sve devojke koje su hrabro izašle i priznale da ih je neko silovao. Samo se pitam zašto je ona druga devojka rekla: “Mene je silovao sedam meseci svakog utorka i ja sam onda povraćala.” Što nisi išla petkom na glumu onda – završila je pitanjem Tinska.

PROČITAJTE JOŠ

DANICA GRUJIČIĆ REKLA ZAŠTO JOŠ UVEK NEĆE PRIMITI VAKCINU

Voditelj Filip Čukanović gledao je sve s nevericom, a osuda ovih stavova došla je veoma brzo preko društvenih mreža.

 

(Dnevne.rs/Kurir.rs)