“JELENA MARJANOVIĆ NIJE UBIJENA NA NASIPU”: Ispovest sestre pokojne pevačice

ubistvo

Foto: TV Pink, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Porodica Jelene Marjanović angažovala je Centar za forenzička istraživanja, koji je došao do otkrića da pevačica nije ubijena na nasipu, ali da je zločin mogao biti počinjen dan pre nego što je njen nestanak prijavljen, rekla je sestra ubijene pevačice Teodora Krsmanović za “Pink”

Ona je istakla da porodica nije bila zadovoljna brzinom istrage državnih organa i da su ih boleli natpisi u novinama o tome kako je Jelena Marjanović ubijena – od teorije da je ubistvo počinio kamiondžija, čovek sa štapom ili ljubavnik.

[adsenseyu5]

– Posebno nas je pogodila priča o ljubavniku jer smo je najbolje poznavali, znamo da je to neistina – navele je sestra pevačice koja je nestala 2. aprila prošle godine, a njeno telo je dan kasnije nađeno na nasipu u beogradskom naselju Borča.

Kako je navela, zbog toga su odlučili da angažuju Centar za forenzička istraživanja iz Novog Sada.

– U porodici smo prošli sve teorije i slažemo se sa time da nije ubijena na nasipu – istakla je Krsmanovićeva.

OVA MUSLIMANKA JE POSLALA SNAŽNU PORUKU DEVOJČICAMA U SRBIJI: Da li se slažete sa onim što je napisala? (VIDEO)

Ona je dodala da je Jelena bila u kontaktu sa porodicom i da se svakodnevno čula sa majkom Zoricom, posebno imajući u vidu da je bila teško bolesna.

Sestra ubijene pevačice je govoreći o poslednjem telefonskom razgovoru Jelene i njene majke, navela da je Zorica na kraju nije bila sigurna da je to bio Jecin glas.

– Mislim da je poziv usledio nakon što je majka zvala Jelenu – dodala je Krsmanovićeva, koja je za sestrin nestanak saznala te uveče i ne znam kada je ostala rodbina dobila tu informaciju, ali pretpostavlja u isto vreme kada je Jelenin muž Zoran to javio Zorici.

[adsenseyu1]

Na pitanje u kakvim su odnosima sa porodicom Marjanović i da li su oni podržali angažovanje Centra za forenzička istraživanja, Teodora je rekla da su oni bili obavešteni o toj odluci Krsmanovića.

– Lično sam ih pitala da oni stupe u kontakt sa Centrom, zato što je to u interesu obe porodice, prevenstveno njih jer se o njima svašta pisalo u medijima, ali oni na to u svoj toj gužvi nisu ni obratili neku posebnu pažnju na to, pa smo mi odlučili da im na ovaj način pomognemo – navela je Teodora.

IZNENADIĆE VAS: Uz ovaj VELIKI domaći hit ste pili i zaljubljivali se, ali sigurno niste znali da govori o silovanju?! (VIDEO)

NJENA EMOTIVNA PORUKA NATERAĆE VAM SUZE NA OČI: Evo kako se glumica iz filma ‘Nataša’ oprostila od legendarnog Ljubiše Samardžića!

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu4]