JELENA KARLEUŠA SE DIREKTNO OBRATILA CECI! Aman ženo, stani! Ne tračari, ne spletkari! A za kraj je imala ŽESTOKU PORUKU (FOTO)

Ceca

Foto: Telegraf

Jelena Karleuša, posle uvreda na račun Anastasije Ražnatović, direktno se obratila Svetlani Ceci Ražnatović, s kojom je već skoro deceniju zbog uvreda na sudovima.

“Svetlana, umorna sam više od tvog foliranja. Niko ne dira tvoju decu, (jer su odrasli ljudi, aman) lajkuju uvrede na račun tvojih kolega, vređaju ih, a kada dobiju po nosu, onda nevešto lažeš da oni nemaju mreže i da su to deca

. Ako su deca, onda sam i ja nečije dete? Ne mogu više da trpim tvoje spletkarenje, huškanje. Aman ženo, stani. Ne tračari, ne spletkari, bavi se svojom karijerom, koja je u sunovratu. Ne želim da se više viđam sa tobom na sudu, ne želim da se bavim tvojim likom, ali moram da se branim. A sada lepo i kulturno, ovo ću ti reći kada se vidimo na jednom od glupih suđenja.

jelena

FOTO: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

Ps: Ne loži više Lukasa da vređa sve živo dok ti mudro ćutiš i prva mu lajkuješ komentare. Da si Lukasov pravi prijatelj rekla bi mu isto”, napisala je pevačica na svom Instagram storiju.

Podsetimo, u odbranu Cecine ćerke, kada je JK napala na društvenim mrežma, stao je Aca Lukas, koji se sa Karleušom žestoko sukobio.

     

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)