JELENA KARLEUŠA POVODOM HAPŠENJA MIKE ALEKSIĆA: Koga, bre, folirate?! Glumice zlostavljaju DECENIJAMA!

pevačica

Foto: Printscreen

Pevačica Jelena Karleuša oglasila se na društvenim mrežama kako bi pružila podršku Mileni Radulović, Ivi Ilinčić i ostalim učenicama škole Mike Aleksića, koje su bile silovane ili trpele polno uznemiravanje.

Ona je istakla da pruža podršku svim ženama “iz ove priče”, ali i skrenula pažnju da “javna tajna da se mlade glumice zlostavljaju i ucenjuju ulogama“.

Njen post objavljen na Instagram storiju prenosimo u celosti:

U momentu kada su svi šokirani silovanjem mladih glumica, postavljam pitanje KOGA BRE SVI VI FOLIRATE?! Javna je tajna da se mlade glumice zlostavljaju i ucenjuju ulogama – decenijama. Pitajte bilo koju glumicu koliko puta je doživela od zadriglih krmaka i matoraca koji odlučuju ko će dobiti koju ulogu da traže nešto zauzvrat?! Isto važi za mlade pevačice, ali i žene u svim drugim profesijama redom!!! Svaka žena je doživela bar neprijatnost od muškarca. Ja milion puta. Milion puta. Žene su na ovoj planeti građani drugog reda, gde se poštuju isključivo muška pravila. Kad ste čuli da je neka direktorka ili rediteljka SILOVALA mladog muškarca?! U našoj zemlji je javna tajna da se žene zlostavljaju i da moraju da ćute! Ćute jer se plaše, jer nemaju love, jer nemaju leđa, jer nemaju podršku da dignu glas jer ih je sramota, jer su naučene da trpe i ćute, jer žele da uspeju, a preko kreveeta je nažalost nekima jedini put!

PROČITAJTE JOŠ

DA SRUŠIMO NAJVAŽNIJU KOCKICU NAŠEG DETINJSTVA: Voditeljka Jovana Jakić o “TREĆEM ZLOSTAVLJAČU, poznatijem od Mike i Bate”

Ali, to je put pakla koji žene moraju da zaustave. A, javnost, mediji, licemeri, sve se zna. Moja podrška mladim ženama iz ove trenutno aktuelne priče, ali i svim onim koje daleko od javnosti ovog momenta prolaze kroz sličan pakao.

Sestre, glavu gore, stisnite zube i pesnice!”, napisala je Jelena.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)