JECALA I KUKALA U VOZILU HITNE! Zgazio mi je majku i polomio joj OBE NOGE! Srpski muzičar odgovara na teške optužbe BIVŠE! (VIDEO) (FOTO)

truba

Foto: Printskrin / Instagram, Printscreen

Muzičar Marko Marković, sin Bobana Markovića, doživeo je veliku dramu pošto se putem društvenih mreža proširio snimak uplakane Sanje Eminović koja tvrdi da joj je on “kolima zgazio majku i polomio joj obe noge”.

Sanja i Marko svojevremeno su živeli u vanbračnoj zajednici i imaju dete.

Ona ga, pak, u snimku proziva bivšim suprugom, a na njegov račun izrekla je i niz gadosti i uvreda.Iz tog razloga, kontaktirali smo Marka koji je zbog čitave situacije pod velikim stresom “Ljudi, moj bivši suprug, monstrum Marko Marković… kolima mi je zgazio majku! Polomio joj je obe noge!

PRETUČEN PEVAČ MILE KITIĆ: Gost ga bacio sa bine pa krenuo da ga bije (VIDEO)

Evo je moja majka u Hitnoj pomoći, unakazio mi je majku, ljudi, to je monstrum!

Na prolazu mi je zgazio majku, taj kreten, taj nikakav čovek! Ima li za njega zakona, kažite mi, ima li?” plakala je i urlala Sanja na snimku koji kruži društvenim mrežama.

Muzičar je rekao kako to što ona tvrdi nije istina te da za sve ima i dokaze.

“(To je) Nemoć majke mog deteta da na civilizovan način prihvati činjenicu da ne mogu da živim sa njom, jer mi je ugrozila profesionalnu karijeru, odnose sa porodicom, moje psihičko i fizičko zdravlje. Rezultiralo je manipulacijom video sadržaja snimljenog nezakonito u kolima Hitne pomoći.

Sanja Eminović je majka moga deteta i mislim da o ovome i drugim nemilim stvarima treba da se govori u Centru za socijalni rad, policiji i sudu.

Društvene mreže nisu mesto za rešavanje ovako ozbiljnih problema”, izjavio je Marko, koji se, kako nam je rekao, mnogo ružno oseća zbog svega, i nikako ne bi privatne probleme rešavao javno, posebno ne sa majkom svog deteta.

Strašna situacija dogodila se kada se vraćao iz Centra za socijalni rad.

BOL

FOTO: FACEBOOK SCREENSHOT

“10. januara 2020. godine pri povratku iz Centra za socijalni rad, na put mi je izletela Sanja Eminović i njena majka, jer su mi prepoznale auto. Samo sam ih odjednom uočio ispred mog auta na samo 2 metara ispred mene. Ja nisam imao vremena ni da zakočim.

Pokušao sam da ih izbegnem i u tom pokušaju sam jednom stranom auta nažalost zakačio Sanjinu majku. Otišao sam odmah u stanicu policije, 50 metara od mesta nezgode. Hvala Bogu svi su dobro”, rekao nam je on, koji je odmah prijavio nadležnima sve što se dogodilo.

“Moja izjava postoji u policiji, javne kamere su snimile događaj. Ja ne bežim od odgovornosti. Sa Sanjom Eminović vodim više sudskih sporova. Posle par godina manipulacije i maltretiranja sa njene strane prekinuo sam svaki kontakt sa njom prošle godine. Svojim postupcima je narušila ugled moje porodice.

Ona je majka mog deteta i ne želim da iznosim ‘prljav veš’ u javnost. Verujem u institucije i istinu. Svako treba da radi svoj posao, ja sam tu i spreman sam da razgovaram sa svima. Ja nisam monstrum, nisam narkoman, nisam alhoholičar. Nikome nisam polomio obe noge, kao što me je oklevetala i objavila Sanja u lažnom video snimku.

Ja nisam, kao što sam već i naveo, čovek koji rešava probleme na drustvenim mrežama, već u nadležnim institucijama koje su zadužene za to.

Iz tog razloga se nisam oglasavao preko društvenih mreža. Svi smo isti pred zakonom kao i pred Bogom”, zključio je Marko Marković.

 

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir.rs, M.G)