“JECA JE BILA ROB U KUĆI”: Prijatelji ubijene pevačice tvrde da je živela POD STROGOM kontrolom porodice Marjanović

Printskrin: Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Jelena je bila pod kontrolom Zorana Marjanovića. On je birao šta će da obuče, koje lekove će da pije, koliko će da trenira. Želeo je da potpuno upravlja svakim segmentom njenog života, ali posebno – njenom karijerom.

Ovako za “Blic” pričaju prijatelji i poznanici pevačice Jelene Marjanović, koja je ubijena 2. aprila 2016. godine na nasipu u Crvenki, a čiji ubica do danas nije poznat. Njen suprug je u pritvoru od 15. septembra ove godine pod sumnjom da ima veze sa misterioznom smrću svoje supruge, koja je ubijena sa devet krvničkih udaraca u glavu.

Njeni prijatelji i poznanici, čiji su identiteti poznati redakciji, a koji ne žele da budu izloženi javnosti, pričaju da su sve Jelenine žalbe delovale uobičajene dok ona nije pronađena mrtva, a potom godinu i po dana kasnije njen suprug uhapšen.

[adsenseyu5]

Kako kažu, u njihovim glavama je tada počelo da se odmotava klupko.

– Jeca je krila od Zorana da puši cigarete. On je vodio računa o svakom segmentu njenog života, od toga da joj je birao odeću koju će nositi na snimanjima, do toga da je koristila melem kako bi sačuvala grlo, odnosno glas. Zbog toga joj je bilo zabranjeno da puši. I to tada nije delovalo toliko čudno, ali ta njegova kontrola sada izgleda potpuno drugačije – počinje priču za “Blic”.

Posebno ih plaši što je, kako pričaju, njihova Jelena uvek bila prezaposlena – Marjanovići, Zoran, Vladimir ali i cela porodica, stalno su joj nametali nove obaveze i nikada nije mogla da bude slobodna.

PODSTANARI IZ PAKLA: Izdavao stan za 200 evra, javio se bračni par i napravio mu horor od života!

Tako se često žalila ljudima iz svog okruženja da niko u kući ne posprema i ne sređuje osim nje, kao da je rob.

– Žalila se da sve radi sama, da niko osim nje ne mrda prstom. Ali to nam nije delovalo tako strašno, ko se pa ne žali na takve stvari. Ali sada kada je priča dobila potpuni obrt, detalj kao što je ovaj mnogo nam govori o tome kako su se Marjanovići odnosili prema pokojnoj Jeci – priča naš izvor.

Naš izvor naglašava da je Zoran želeo kontrolu nad njenom karijerom.

– Snimanja, slikanja i druge stvari vezane za njenu karijeru nisu prolazile bez Zorana. Na njegov nagovor je trenirala, išla kod nutricioniste, imala redukovanu ishranu. Sada se pitamo zašto je to tako bilo – ističe naš izvor.

[adsenseyu1]

Zoran ju je uvek pratio

Na navode Zoranovog oca Vladimira da je u ubistvo umešan i njen ljubavnik tajkun, naš izvor kaže da je to gotovo nemoguće.

– Svako ko je bar malo poznavao Jelenu znao je da je to nemoguće. Ona je bila domaćica i majka za poželeti. Bavila se najviše kućom i svojim detetom, a za prevare nije imala prostora – delom zbog obaveza, ali delom i zbog Zorana, koji je na ovaj ili onaj način uvek pratio. Jako je ličila na svoju majku, bila je tiha i stidljiva – priča naš izvor.

Ljiljana Blagojević POBUNILA se zbog penzije od 49.000 dinara: Usledio je BRUTALAN odgovor!

Pre ubistva bila u depresiji

Kako priča naš izvor, Jelena je u svom životu pored Zorana imala još dva muškarca za koje je bila jako vezana: svog oca i strica. Nažalost, bez obojice je ostala jako mlada.

– Jelenin otac je preminuo 2007. godine i od tada Jelena je bila veoma vezana za svog strica. Nažalost, i on je preminuo i tada je Jelena pala u depresiju. Pesma koju je napisao Dragan Milošević kao svoju molitvu u borbi sa rakom, a koju je kasnije otpevala Jelena, izdata je upravo u tom periodu njene depresije – kaže naš izvor.

SMRT PREDUHITRILA NJENU NAJVEĆU ŽELJU: Dona Ares je želela da uradi samo jednu stvar pre..

(Dnevne.rs/Izvor:Blic.rs)

[adsenseyu4]