JANINO SEĆANJE JE KLJUČ MISTERIJE: Psiholozi ponovo ispituju ćerkicu ubijene pevačice (INFO)

dete

Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Tužilaštvo predlaže da se detaljno veštači izjava ćerke ubijene pevačice. Stručnjaci se nadaju da će preko devojčice doći do novih dokaza.

BEOGRAD – Jedan od predloga Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, koje vodi istragu o brutalnom ubistvu Jelene Marjanović, biće i detaljno veštačenje izjava datih psiholozima njene ćerke Jane, koja je u vreme zločina imala pet godina.

[adsenseyu5]

Moguće je da će veštaci tražiti da pričaju sa detetom kako bi “izvukli” neka nova saznanja. Jana je u vreme nestanka i zločina, kako se navodi u naredbi za sprovođenje istrage, bila na nasipu sa ocem Zoranom Marjanovićem, koji je sada osumnjičen da je počinio teško ubistvo supruge, pišu Novosti.

U pomenutoj naredbi nadležnog tužilaštva navedeno je da se sumnja da je Zoran Marjanović zločin počinio u periodu između 16.49 i 17.30, kao i da se ubistvo dogodilo za najviše deset minuta.

ZASTRAŠUJUĆE PROGNOZE: Američki analitičar UPOZORAVA, opasan preokret na Balkanu – uskoro NOVI SUKOBI!? (INFO)

– Navodi se da je u tom periodu bio odvojen od deteta – kaže izvor lista. – Detaljno će se proučiti razgovor psihologa sa Janom, a moguće je i da veštaci zatraže da oni pričaju sa njom i pokušaju da iz toga nešto više zaključe. Ono što se zna jeste da je dete o tom danu reklo: “Dogodilo se nešto strašno”. Ipak, ima još nekih stvari koje je ispričala psiholozima i ti delovi će posebno da se veštače.

Prema nezvaničnim saznanjima, reč je o Janinim izjavama: “Mama, tata i ja smo trčali nasipom, tata se zadihao i tražili smo mamu, a nje nigde nije bilo.”

[adsenseyu1]

Najjači dokaz protiv Marjanovića, koji je u ovom trenutku obelodanjen u javnosti, jeste činjenica da je na njegovim pantalonama pronađeno blato sličnog hemijsko-mineralnog sastava kao i u Jeleninoj kosi umrljanoj krvlju. Njegovi branioci, međutim, smatraju da to ne može biti ključno, jer nije bilo i krvi što bi ga povezalo sa mestom zločina.

– Gotovo je nemoguće da je Zoran ubio Jelenu i da se presvukao i promenio cipele, a da je za to vreme njihova ćerkica sama na nasipu, kako se sumnja u naredbi za sprovođenje istrage – argument je branilaca koji su uvereni u Marjanovićevu nevinost.

https://www.dnevne.rs/magazin/plakala-kada-su-joj-spomenuli-nerodjenu-decu-tragicna-sudbina-lepe-lukic

– Veštak je utvrdio da je tokom ubistva bilo mnogo krvi i da je na ubici sigurno bilo žrtvine krvi. Otisak nepoznatog stopala sa kapljicama Jelenine krvi sa druge strane kanala, kuda je on najverovatnije pobegao sa mesta zločina, kao i nepoznati muški DNK na njenoj garderobi i ruci navode na to da je neko drugi počinio zločin.

[adsenseyu5]

U ponedeljak, ukoliko se pojave svi svedoci, kojima je tužilaštvo poslalo pozive, trebalo bi da se završi ova faza istrage. Čeka se, međutim, da u tužilaštvo stigne i nalaz o analizama baznih stanica, kako bi se utvrdilo gde je ko bio u trenucima kada se zločin dogodio.

RAZOTKRIO PRAVI IDENTITET BROZA: Titov astrolog iz natalne karte shvatio sa kim ima posla!

Posebno će biti rasvetljivana tačna lokacija Zorana Marjanovića i članova njegove porodice… Dodatna pažnja biće usmerena i na lokaciju telefona žrtve, odnosno na sva tri aparata koje je koristila Jelena.

SVE LAŽI VLADIMIRA MARJANOVIĆA: Svedoci razotkrili svekra ubijene pevačice!

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor:Z.Uskoković,Večernje novosti)

[adsenseyu2]