JAČI I LEPŠI POL SU KAO NEBO I ZEMLJA: 10 razlika sa kojima će se svi složiti

brak

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Ljudi su uvek pokušavali da shvate šta muškarce i žene čini toliko različitim. I do dana današnjeg ta misterija nije rešena.

Sve u svemu, izgleda da ipak ima istine u onoj staroj izreci da su muškarci s Marsa, a žene s Venere. A evo nekih razlika koje će vas sigurno nasmejati.

1. Nadimci

Žene jedna drugu zovu slatkim nadimcima, Ana je Anči, Vesna je Veki, Snežana je Sneki, a ostale prijateljice i koleginice često oslovljavaju sa „draga“… Muškarce nikada ne možete čuti da se međusobno zovu „slatkastim“ skraćenicama. Za njih postoji ime, nadimak i eventualno dodatak „druže“, „stari“ ili „brate“.

2. Plaćanje računa

Prilikom zajedničkog izlaska muškarci će za račun od 1.800 dinara svaki na sto izvaditi po hiljadu dinara. Nijedan neće imati sitno i neće čekati kusur. Žene će precizno izračunati s koliko svaka od njih treba da učestvuje u plaćanju računa i obavezno će kalkulisati s tim koliki bakšiš treba da ostave.

3. Kupatilo

Muškarcu u kupatilu treba maksimalno sedam stvari. On ima četkicu i pastu za zube, brijač, kupku i šampon u jednom, dezodorans, peškir i eventualno parfem. Žene u proseku imaju 50 predmeta, od kojih muškarci mogu identifikovati desetak.

NOVI UDARAC NA DŽEP VOZAČA: Sledi nam poskupljenje benzina i gasa, a evo za koliko (INFO)

 4. Brak

Žene se nakon udaje uvek nadaju da će promeniti svog muškarca, ali ga uglavnom nikad ne promene. Muškarci se nadaju da se nakon ženidbe njihova draga neće promeniti, ali se to redovno desi.

5. Putovanje

Ukoliko se žena izgubi, staće i nekoga upitati za put. Muškarac će retko priznati da se izgubio.

6. Buđenje

Kada se probude, muškarci izgledaju isto kao i kada su legli. Ženama se tokom noći nešto dogodi (možda skidanje šminke), pa ujutru ne liče na sebe.

proleće

Foto: Dnevne.rs/pixabay

7. Deca

Žena zna sve o svojoj deci: kada imaju zakazan termin kod zubara, koja im je omiljena hrana, ko su im najbolji prijatelji… Muškarci su svesni da ti „mali ljudi“ žive s njima. Oni obožavaju svoju decu, spremni su na zabavu i brojne ludosti, naročito kad su sami s njima, ali neke stvari jednostavno ne pamte kao mame.

8. Oblačenje

Većina žena vodi računa šta oblači, čak i kada idu u prodavnicu ili na kafu, a da ne pričamo o izlascima i nekim svečanijim događajima. Muškarac pazi šta oblači kada ide na svadbu ili sahranu.

 9. Kupovina

Muškarac je za neki predmet od 2.000 dinara koji mu je potreban spreman da izdvoji dvostruko više novca. Žena će predmet od 2.000 dinara kupiti iako joj ne treba, ali je na rasprodaji.

MUŠKARCI PREPORUČILI NEŽNIJEM POLU: Mitesere i nokte NE PRIMEĆUJEMO, ali ovo nam je veoma bitno

10. Budućnost

Žena se boji za budućnost dok ne pronađe supruga. Muškarac se NE BOJI za budućnost sve dok ne pronađe ženu.

(Dnevne.rs/Izvor:Kurir.rs)