IZNENADIĆE VAS IZREČENA KAZNA: Bugarin koji je udario automobil Nataše Bekvalac PRIZNAO KRIVICU

pevačica

Foto: youtube

Bugarski državljanin Milčo Lavčiev priznao je krivicu za saobraćajnu nesreću, koja se juče dogodila kod Kovilja.

Bugarski državljanin Milčo Lavčiev je u Prekršajnom sudu u Novom Sadu priznao krivicu za saobraćajnu nesreću kod Kovilja, kada je “pasatom” engleskih registarskih oznaka udario u “audi” kojim je upravljala pevačica Nataša Bekvalac.

Bugarin je, kako je za “Novosti” izjavio mr Kamenko Kozarski, predsednik Prekršajnog suda u Novom Sadu, kažnjen novčano sa 7.000 dinara i obavezan je da na ime troškova postupka uplati paušalni iznos od 2.000 dinara.

“J..EM VAM SEME I PLEME,PRESTANITE, ZNAMO DA PIJE” Šerifovićeva nikad surovije osula po svima koji pišu JEZIVE komentare na račun teške saobraćajke Darka Lazića! (FOTO)

– Okrivljeni se odrekao prava na žalbu i novčanu kaznu i troškove postupka odmah je uplatio – predočava Kozarski.

Protiv Lavčieva je pokrenut prekršajni postupak jer je 24. oktobra na državnom putu, na deonici puta Novi Sad – Kovilj, prouzrokovao saobraćajnu nesreću. Do nje je došlo zato što se prilikom prelaska vozilom iz desne u levu saobraćajnu traku, prethodno nije uverio da to može da uradi na bezbedan način. Usled toga, kaže predsednik novosadskog Prekršajnog suda, udario je u automobil kojim je upravljala Nataša Lazukić.

MOMAK ZLOSTAVLJA TINEJDŽERKU, OSTALI PUTNICI NEMO POSMATRAJU: Užas u beogradskom tramvaju (VIDEO)

Podsećamo, u “audiju” kojim je upravljala Bekvalčeva, nalazila se i njena osmomesečna ćerkica Katja, koja je bila u dečjem sedištu pozadi, i dadilja.

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)