IZMEĐU ŠEŠELJA I KOLINDE JE POSTALO OZBILJNO: Mediji su je zbog Voje razapeli na stub srama! (INFO)

Vučić

Foto: Fonet/AP

Hrvatski portal dodaje i da je Šešelj 2016. posle pobede Kitarovićeve na izborima, “proglasio sebe ključnim čovekom za promenu vlasti u Hrvatskoj”.

Hrvatski Index.hr ocenio je povodom osuda Kolinde Grabar Kitarović na račun Šešelja, da je ona možda poslednja u Hrvatskoj koja ima pravo na tu osudu.

Kako tvrdi Index.hr, upravo joj je Šešelj pomogao da postane predsednica Hrvatske.

“Ono što radi Šešelj koji je u suštini ‘ridikul’, ali i dalje opasni ‘ridikul’, za svaku je osudu, no Kolinda je možda poslednja u Hrvatskoj koja ima pravo na tu osudu”, navodi Indeks, koji smatra da je upravo Šešelj pomogao Kolindi da pobedi Ivu Josipovića na predsedničkim izborima. Indeks svoju ocenu zasniva na gostovanju Šešelja u hrvatskoj televizijskoj emisiji “Bujica” 2014.

“Šešelj je tada izvrsno poslužio Kolindi Grabar Kitarović svojom izjavom da podržava Ivu Josipovića te da se ‘divi’ Vesni Pusić.

predsednica

Foto: AP

Sasvim prigodno, Kolindu Grabar-Kitarović, tada još kandidatkinju za predsednicu i članicu HDZ-a, nije pominjao”, navodi Indeks.

Hrvatski portal dodaje i da je Šešelj 2016. posle pobede Kitarovićeve na izborima, “proglasio sebe ključnim čovekom za promenu vlasti u Hrvatskoj”.

UDARILA SILA NA SILU: Federika Mogerini rekla oštro NE Merkelovoj i Makronu! (INFO)

Doveo sam na vlast dragu Kolindicu”, rekao je tada Šešelj, podseća Indeks.hr.

Podsetimo, hrvatska predsednica oglasila se povodom održavanja Kongresa SRS u Hrtkovcima i ocenila da je “poražavajuće za Srbiju” što je dozvolila održavanje tog stranačkog skupa

(Dnevne.rs /Izvor: Alo.rs, M.I)