IZDAT NALOG ZA PRIVOĐENJE BRANISLAVA LEČIĆA

glumac

Foto: instagram

Branislava Lečića saobraćajna policija zaustavila je 2. februara u Beogradu tokom rutinske kontrole i tom prilikom mu je izmereno oko 0,7 promila alkohola u krvi. Nakon što je uhvaćen sa 0,7 promila alkohola u krvi, Branislav se nije pojavljivao na sudu zbog čega je izdat nalog za njegovo privođenje.

– Saobraćajni policajci isključili su poznatog glumca iz saobraćaja i otkrili da je pod dejstvom alkohola. Policija je odmah zabranila glumcu da dalje upravlja motornim vozilom i ustanovila srednju alkoholisanost – navodi izvor upućen u čitavu priču i objašnjava da se sudski postupak protiv Lečića vodi u Prekršajnom sudu u Beogradu.

Iako je sudija čak dva puta slao poziv glumcu da se pojavi na sudu, on se nije odazivao. Zbog toga je sud bio primoran da izda dve naredbe za privođenje Lečića – u maju i avgustu 2018. godine.

– Lečiću je nekoliko puta slat poziv za sud, međutim on nikada nije bio na adresi na kojoj je prijavljen da živi, niti se je odazivao. Zbog toga je sudija bio primoran da podnese naredbu za njegovo hapšenje, pa je policija čak dva puta dolazila na Lečićeva vrata sa nalogom. I tada nisu nikoga zatekli na njegovoj adresi. Međutim nekoliko meseci nakon toga glumac se sam pojavio na sudu i priznao krivicu – otkriva izvor.

Kako saznajemo, presuda Lečiću zbog vožnje pod dejstvom alkohola biće doneta naredne godine.

SAMOHRANOJ MAJCI S BEBOM U NARUČJU UKRALI NOVČANIK: Ono što je u njemu bilo vrednije je od novca

– Kako je Lečiću ustanovljeno stanje srednje alkoholisanosti, očekuje se da će glumac ostati bez vozačke dozvole najmanje tri meseca. Takođe, će morati da plati novčanu kaznu između 10.000 i 20.000 dinara, a biće mu dodeljeno i šest kaznenih poena za učinjeni prekršaj. Inače, ovo nije prvi put da je Branislav načinio saobraćajni prekršaj. 2017. godine. Lečić je zaustavljen zbog prebrze vožnje van naseljenog mesta. On je vozio nedozvoljenom brzinom, a ovaj predmet još uvek nije rešen u Prekršajnom sudu u Beogradu – objašnjava naš izvor.

Kada smo ovim povodom pozvali Branislava Lečića, on nam je rekao:

– Kome se to nije desilo? To svakom može da se desi. Od tog trenutka svaki put uzimam taksi gde god idem, a gde postoji mogućnost da ću biti veseo. Kad god ima prilike da se proveselim, što znači da će biti i nekog pića, ja idem taksijem.

Branislav objašnjava i zašto se nije pojavljivao na sudu.

– Bio sam na sudu i obavio sam sve što je trebalo. Menjao sam adrese zato što sam se selio, zato mi nisu stizali pozivi – kaže glumac.

ZAŠTO JE VAŽNO KIĆENJE JELKE: Predivna ruska legenda će vam naterati suze na oči

Danijela, Ana i Vlado vozili pijani

Branislav Lečić samo je još jedan koji se pridružio spisku poznatih ličnosti koje su vozile pod dejstvom alkohola. Pevačica Danijela Vranić privedena je 2011. godine u Policijsku stanicu Stari grad na trežnjenje kada je, posle odbijanja da zaustavi automobil i nakon svađe sa policajcima, ustanovljeno da je vozila sa 1,84 promila alkohola u krvi. Pevačica je pod dejstvom alkohola velikom brzinom džipom prošla kroz tri crvena svetla.

TEŽAK UDARAC ZA ĐETIĆE! Vikipedija ih skinula sa liste: ” VAŠ JEZIK NE POSTOJI, to je grana srpsko-hrvatskog jezika”

Ana Nikolić privedena je na trežnjenje u novembru 2010. godine u Policijsku stanicu Rakovica, jer je alko-test pokazao da je vozila sa 2,03 promila alkohola u krvi. Pevačica je vređala i patrolu koja ju je zaustavila, ali je i pretila policajcima. Na trežnjenju je provela 15 sati. Iste godine pevač Vlado Georgijev zbog vožnje u pijanom stanju priveden je u policiju, gde je proveo 12 sati na trežnjenju. Pošto nije verovao u policijski alko-test, na lični zahtev odveden je i na VMA radi vađenja krvi, ali mu je i tamo potvrđen isti rezultat. I pevač Marinko Rokvić, kao i pevačica Romana Panić morali su da snose kazne zbog vožnje u pijanom stanju.

(Dnevne.rs/izvor: Blic.rs)