IZAZOV ZA KOSOVSKE ZVANIČNIKE: Putinovi Noćni vukovi stižu na Kosovo!

motor

Foto: printscreen/Kurir

„Ruski Balkan“, turneja Putinovih „Noćnih vukova“ po Srbiji i RS, završen je u utorak uz obećanje da će uskoro ponovo doći, ali da će tada ići pravac na Kosovo!

Kako saznajemo, novu turneju najpoznatijih bajkera na svetu definitivno će predvoditi Aleksandar Zaldastanov zvani Hirurg, veoma blizak prijatelj predsednika Rusije Vladimira Putina.

– Nova turneja, koja će obuhvatiti Kosovo, uslediće veoma brzo i Hirurg će sigurno učestvovati. Na nedavno završenu turneju on nije krenuo prvenstveno zbog loših vremenskih uslova i činjenice da u obilaske ne bi mogao da ide motociklom, već bi morao kombijem, kojim su išli članovi njegove grupe, baš zbog lošeg vremena – kaže naš izvor blizak srpskom ogranku „Noćnih vukova“, dodajući da članovi te bajkerske grupe jedva čekaju da obiđu srpski narod na Kosovu i pruže mu podršku, naročito nakon skorašnjih nemilih dešavanja.

I predstavnik ruske moto-federacije Jevgenij Strogov potvrdio je da će „Vukovi“ uskoro krenuti put Kosova.

– Sada pravimo maršrutu koja će povezati Kosovo polje i Kulikovo polje. To je tehnički veoma komplikovana maršruta, koja zahteva odličnu logistiku i mnogo drugih stvari, ali baš to je naša želja – da pokažemo zajedničke korene i zajedničku istoriju, koja je u osnovi svega ovoga što radimo.

“SINE MOJ, LEPOTO MOJA” Sahranjen dečak kog je ubio nadgrobni spomenik, vrisak majke parao nebo

-Očekujemo da ćemo nailaziti na prepreke, ali smo spremni da ih i prevazilazimo. Takođe, velika nam je želja da nam se na tom putovanju pridruže i srpski i ruski sveštenici, kao i običan narod, jer nam je cilj objedinjavanje naših naroda – rekao je Strogov.

11 saobraćajnih prekršaja zbog kojih ćete OD SUTRA plaćati kaznu od 100.000 do 120.000 DINARA

Jelena Vukoičić, politikolog, kaže da će poseta „Vukova“ mnogo značiti srpskom stanovništvu na Kosovu, ali i da će sigurno izazvati bes Albanaca. Naša sagovornica ističe da će Albanci iskoristiti tu posetu ne samo za napade na „Vukove“ već i za napade na Rusiju i Srbe na Kosovu.

– Ako postavimo njihovu buduću posetu Kosovu u kontekst aktuelnih dešavanja, sigurno je da će ta poseta izazvati negativne i agresivne reakcije Albanaca, kao što je bio slučaj sa bošnjačkom političkom elitom i zapadnim krugovima. Verujem da će prištinski zvaničnici reagovati veoma burno i optuživaće „Vukove“ za stvari sa kojima nemaju nikakve veze.

DEVET GODINA SE ČEKALO: SPC patrijarha Pavla proglašava svecem

-Srbi na Kosovu se raduju njihovoj poseti jer su „Vukovi“ njihovi osvedočeni prijatelji i zbog toga što su poznati kao veliki humanitarci, kao neustrašivi i srčani momci, a to je nešto sa čim se namučeni srpski narod identifikuje. Znači im i to što se zna da su oni prijatelji Vladimira Putina, koji je kod nas vrlo popularan, i tako osećaju da ih on nije zaboravio – završava ona.

IGUMANIJA PONIŽENA I UVREĐENA NAPUSTILA MANASTIR PROHOR PČINJSKI: Rekla sam im sve u lice, da lažu, kradu, a radi se o čak 300.000 evra!

(Dnevne.rs/Izvor: Balkanspress.com)