IVAN IVANOVIĆ IMAO SVOJU PRVU EMISIJU U DNEVNOJ SOBI: Cela Srbija je čekala šta će reći (VIDEO)

emisija

Foto: Printscreen/youtube

Voditelj Ivan Ivanović sinoć je na svom Jutjub kanalu emitovao svoju prvu epizodu emisije “Skromno veče sa Ivanom Ivanovićem”, koja će i ubuduće biti emitovana petkom u 22h.

Prva epizoda na Jutjubu već ima preko 200 hiljada pregleda, a kao što je ranije rekao za Espreso.rs, u organizaciji emisije ostala je ista ekipa i sadržaj, samo što se snimanje dešava uIvanovićevoj dnevnoj sobi – stoga i novi dodatak “skromno” u starom nazivu emisije.

U 22h, Ivanović je započeo svoju prvu emisiju “Skromno veče sa Ivanom Ivanovićem”, koja se emituje ekskluzivno na Jutjub kanalu.

– Sada vidite zašto je skromno – dakle nemamo studio, nemamo pare, nemamo bend, imamo samo Nemanju koji svira melodiku. Ali voditelj je stari – rekao je duhoviti voditelj pri početku emisije.

BIO JE BOEM MEĐU SPORTISTIMA I GENIJE: Njegov tragičan kraj u 27. godini potresao je sve od Vardara do Triglava

– Publika je malo drugačija, čine je naše supruge, majke, prijatelji, drugovi i drugarice – dodao je, dok se u kadru video trosed na kome sede članovi porodice i bliski prijatelji.

– Više nemamo goste u studiju, da budemo precizni, nemamo baš ni studio –

View this post on Instagram

Od 22h na YT Link in bio

A post shared by Ivan Ivanović (@veceivan) on

Što se tiče sadržaja emisije, voditelj je rekao da su zadržane iste rubrike koje su činile “Veče sa Ivanom Ivanovićem” na Prvoj.

Sa druge strane, Ivanović je rekao da neće biti gostova u emisiji, ali se zadržala rubrika komedije i standup komedičari koji su redovno nastupali i u prošlim emisijama.

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)