ISPOVEST VIHORA ROJKA: Nisam ubio JELENU MARJANOVIĆ, odmah sam posumnjao na SUPRUGA ZORANA! (VIDEO)

nebojsa

Foto: Telegraf

– Ljudi, nije svejedno. Drugačije je kada te terete zbog nekih stvari nelegalnih, ali ovo je u pitanju ubistvo… Ja to nikad ne bih mogao da uradim – kaže nam Nebojša.

Nebojša Rojko, zvani Vihor, pušten je danas na slobodu, nakon što je prošao poligrafska ispitivanja vezana za ubistvo pevačice Jelene Marjanović.

POSLEDNJA VEST: Glavni osumnjičeni za ubistvo Jelene Marjanović – MUŽ ZORAN! Dvaput NIJE PROŠAO poligraf!

On je nekoliko dana bio u bekstvu, policija ga je uhapsila u Brčkom, u BiH, nakon čega je deportovan u Srbiju. Ekipa Telegrafa pronašla ga je danas u njegovoj kući u Borči.

[adsenseyu1]

Policija me je tretirala odlično, na poligrafu sam bio pola sata, u Bosnu sam prešao sa jednim ribarem koji me je prevezao iz Malog Zvornika do Velikog čamcem, tamo sam bio dva dana, i ovde me je policija lepo tretirala, nisam kriv – rekao je Vihor Rojko za Telegraf.

Foto: Telegraf

Podsetimo, policija je prvo saslušala njegovog brata, Igora Rojka, da bi potom tražili Vihora. Njegovi roditelji su tvrdili da njihov mlađi sin nije kriv, i da je pobegao jer ima neodsluženu kaznu.

‘IDEM PO ĆERKU, ZOVITE POLICIJU’: Ovo je REAKCIJA MUŽA ubijene pevačice na vest da je glavni osumnjičeni za ubistvo Jelene

Nebojša Rojko za Telegraf kaže i da mu nije bilo svejedno kada je potraga za njim počela.

Foto: Telegraf

U Bosnu je prešao čamcem Foto: Telegraf

– Marjanoviće ne poznajem. Ne znam uopšte Zorana, nikad ih nisam video, ni Jelenu ni njega. I nije dolazio kod nas uopšte, niti onaj dan kada je nestala – kaže Nebojša Rojko.

[adsenseyu1]

 Na pitanje kako komentariše navode da je Zoran Marjanović glavni osumnjičeni, samo je kratko prokomentarisao “odmah sam to rekao, čim sam čuo”.

Foto: Telegraf

Nikad nije upoznao ni Jelenu ni Zorana Foto: Telegraf

Nebojša je, inače, pobegao u Bosnu, kako kaže, jer mu je ostalo da odleži jos godinu i po dana u zatvoru. Kaže da se presekao kada je čuo da ga traže u vezi ubistva Jelene Marjanović.

– Ljudi, nije svejedno. Drugačije je kada te terete zbog nekih stvari nelegalnih, ali ovo je u pitanju ubistvo… Ja to nikad ne bih mogao da uradim -kaže nam Nebojša.

Pogledajte video u kome njegov otac tvrdi da njegov mlađi sin nema veze sa zločinom:

(Telegraf.rs)