ISPOVEST SRPSKOG BIZNISMENA KOG SU PRETUKLI U CRNOJ GORI: Pozvali su moju suprugu i rekli joj gde da odnese novac

biznismen

Foto: Privatna arhiva

Suđenje za prebijanje srpskog biznismena Srđana Kneževića, vlasnika “Knez Petrola”, krajem avgusta u Budvi, odloženo je u kotorskom sudu do daljeg, jer je optuženi Milan Kaloštrović iz Petrovca na Moru, u međuvremenu uhapšen u Beogradu!

Ročište je trebalo da se održi u protekli ponedeljak, 5. oktobra, ali je sud obavešten o pritvaranju optuženog u Srbiji!

Ovaj Petrovčanin ušao je ilegalno u našu zemlju, jer je imao zabranu ulaska. Pored toga, kod njega su pronađene lažne Unproforove tablice, a u džipu za čijim je volanom bio, pripadnici MUP Srbije su našli i crnogorsku policijsku uniformu i službenu značku.

– Kod sebe je imao francuski pasoš, a tvrdio je da je u Srbiju ušao jer je došao zbog ljudskih prava – navodi naš izvor. – On se, međutim, nalazi na spisku osoba, koje su opasne po bezbednost Srbije, pa mu je po tom osnovu uskraćen ulazak i boravak.

PROČITAJTE JOŠ: JEZIVI DETALJI ZLOČINA U PANČEVU: Marija je pokušala da pobegne ljubavniku, ali je stigao i pucao joj u glavu!

Inače, Knežević je napadnut 24. avgusta uveče u jednom lokalu u Budvi. Prema rečima srpskog biznismena, Kaloštrović je uz pomoć još nekolicine ljudi pokušao da mu iznudi oko 120.000 evra.

– Te noći oni su pozvali moju suprugu i rekli joj da novac odnese u Ulicu Baje Pivljanina na Dedinju – rekao nam je Knežević i dodao da su ga sve vreme tukli.

On je, kao ljude, koji su ga napali, pored Kaloštrovića, označio i advokata Aleksu Stankovića, inače sina crnogorskog vrhovnog državnog tužioca Ivice Stankovića, kao i tužioca Nikolu Boričića.

– Bili su prisutni i crnogorski policajci, koji obezbeđuju Aleksu Stankovića – tvrdi Knežević.