ISPOVEST SANDRE AFRIKE: Mile Kitić me iskoristio! Evo šta se zaista krije iza našeg lošeg odnosa (FOTO)

pevacica

FOTO: PRINTSKRIN YOUTUBE

Za oko je najviše zapala Miletu Kitiću koji ju je odmah angažovao da ga prati na nastupima.

“Radila sam dosta spotova i plesala u tim nekim grupama ali nisam ni sanjala da ću postati pevačica. To je zaista bilo sasvim slučajno, ali mislim da je to bilo suđeno.

Nametnula mi se pevačka priča gde sam ja to odbila a posle 3 godine se pojavljuje ta priča gde sam pristala.”Za oko je najviše zapala Miletu Kitiću koji ju je odmah angažovao da ga prati na nastupima.

[adsenseyu1]

“Mi u svađi nismo, bar što se mene tiče. Na tom nekom početku sam bila, da kažem povređena malo zato što sam očekivala nešto drugo a dobila sam nešto sasvim deseto.

Kada sam se ja pojavljivala s anjim, on je primetio da to dobro prolazi, svi su se raspitivali “ko je ona mala crna” jer tad niko nije znao kako se ja zovem.

https://www.dnevne.rs/magazin/astrolozi-konacno-otkrili-najmocnije-zene-radaju-se-u-ova-3-znaka-horoskopa

Kada su ga zvali na nastupe, tražili su da obavezno ja dođem i to je njemu odgovaralo.

Sad, iz ove perspektive gde ja radim kao pevač 10 godina, vidim da mu je to odgovaralo i da je to koristio, jer svima je potrebna neka promena.

[adsenseyu5]

Njemu se desila ta promena da budem ja tu, pored njega. Tada sam bila klinka i nisam znala, ali kada sam sve kockice složila, to je u stvari bilo to.

On se na kraju ljutio kada sam ja otišla i nisam više bila u toj plesnoj grupi”, otkrila je Sandra a onda ispričala i kako se dalje razvijala situacija.

afrika

FOTO: PRINTSKRIN YOUTUBE

Kasnije sam ja odlučila da napravim pesmu, želela sam da mi je rade Marina Tucaković i Zoran Marjanović. Zorana sam tada znala ali Marinu nisam, pa sam samo želela da je Mile pozove i da me najavi.

To mu je par minuta posla, ništa drugo.Tražila sam mu tu uslugu, on mi je rekao da ga zovem posle vikenda jer je u gužvi. Međutim, posle vikenda on je promenio broj telefona.

Marko iz Užica nije mogao da nađe ženu, pa se oženio duplo mlađom Albankom sa Skadra: Morao je da ispuni TRI uslova (FOTO)

Eto, toliko o tome”, otkrila je Sandra za IDJTV i dodala:

“Mnogo sam učinila za njega dok smo zajedno radili ali onda sam se razočarala jer dok sam mu trebala, on je to koristio ali kada je trebalo on meni da pomogne, okrenuo se i nije se javljao.”

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)

[adsenseyu2]