ISPOVEST OCA UBICE SINIŠE ZLATIĆA: Neka dođu, nek’ me ubiju, šta ja tu sad mogu? (INFO)

policija

Siniša Zlatić u kafiću Makijato iz automatskog oružja ubio je svoju bivšu suprugu Dijanu i još jednu žensku osobu, nakon čega je nastavio da puca po građanima koji su se nalazili u kafiću. Život je izgubilo 5 građana, a preko 20 ljudi je ranjeno. 
Foto: Telegraf

Na pitanje da li je istina da je doneo oružje sa ratišta, ljutito je upitao “Ko ste vi da ja vama pričam da li je to moje ili nije?”

Otac ozloglašenog ubice Siniše Zlatića koji je u noći između petka i subote u crno zavio Žitište, ubivši petoro i ranivši 22 osobe kaže da nema ideju šta  je njegovom sinu te noći bilo u glavi.

– Ja sam nenormalan, nakon svega što mi se dogodilo u životu, otkud znam šta je bilo u Sinišinoj glavi, sada da me ubiju, ne mogu ništa da promenim!

[adsenseyu1]

Radoslav je reportere “Blica” dočekao na pragu porodične kuće u ovom mestu, dok je nonšalantno zalivao cveće. U kratkom razgovoru on je nerado govorio o tragediji, zamuckujući i davajući kratke odgovore, navodeći da će to nositi na duši dok je živ.

Na pitanje da li je istina da je doneo oružje sa ratišta, ljutito je upitao “Ko ste vi da ja vama pričam da li je to moje ili nije?” O braku svog sina i nesrećne Dijane Radoslav je kratko rekao da o tome ne zna ništa, pa čak ni da li su se uopšte razveli.

Foto: Telegraf, Foto: Facebook

 

Povodom spekulacija da pojedine porodice žrtava spremaju krvnu osvetu, SInišin otac kaže da se ne plaši.

– Koliko puta sam do sada mogao da poginem pa nisam. Neka dođu, nek’ me ubiju, šta ja tu sad mogu? – kaže on.

Kako Blic saznaje, Radoslav je Sinišu posetio u zatvoru, gde mu je odneo čistu odeću. Njegov unuk proživljava najteže trenutke u životu:

– Dete je slomljeno, ne zna šta ga je snašlo, ostaće kod nas – kazala je Dijanina sestra Ankica, čija porodica brine o malom Nemanji.

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)