ISPOVEST KLAVIJATURISTE JELENINOG BENDA: Jecu sam upoznao preko Zorana, nije pričala da je neko uznemirava (INFO)

kolege

Foto: Fejsbuk

BEOGRAD – Nenad Jekić, klavijaturista benda Majami koji je nastupao sa Jelenom Krsmanović Marjanović, za Kurir kaže da je tragično preminula pevačica bila u dobrim odnosima sa svima.

– Jelenu poznajem veoma dugo, nekoliko puta smo je pratili na svirkama. Njenog supruga Zorana takođe dugo poznajem, on je muzički producent i Jecu smo upoznali preko njega. Nastupali smo zajedno nekoliko puta na svirkama i u nekim emisijama.

Bila je profesionalac, s njom nije bilo greške, a i sa drugim članovima benda bila je u odličnim odnosima – ispričao nam je Jekić. Prema njegovim rečima, Jelena nikad nije pričala ni o čemu, osim o muzici koja je bila njen život.

– Nismo bili toliko bliski sa njom. Kad god je došla na svirku, pričali smo isključivo o muzici, nikada se ni na šta nije žalila. Nismo primetili da ju je iko uznemiravao – kaže Jelenin kolega.

[adsenseyu1]

On navodi da je Zoran Marjanović veoma često bio sa suprugom na nastupima.

Zoran je uglavnom dolazio i pratio je, osim kada je bio nešto drugačiji dogovor. Jelenu svi poznaju kao pevačicu koja je radila sa mnogo muzičara. Kako je bila afirmisana pevačica, često je uzimala klavijaturiste koji su je pratili.

Neretko je na proslavama na kojima smo se sretali uzimala mikrofon u ruke. Iako bi došla kao gost, uvek je bila spremna da bar sat vremena otpeva nešto – rekao nam je Nenad Jekić i dodao da je Jelena sarađivala i sa Lepim Mićom.

Jelena Krsmanović Marjanović (33) preminula je od udaraca u glavu, a pre smrti davljena je u vodi. Nezvanični rezultati obdukcije potvrdili su da na telu pevačice nije bilo vidljivih povreda. Takođe, patolozi su utvrdili da je ubijena dan pre nego što je njeno telo pronađeno u kanalu na nasipu u divljem naselju Crvenka kod Borče.

[adsenseyu1]

(J. Ivić /Kurir)