ISPOVEST DEVOJKE IZ BEOGRADA KOJE JE ZAPALILO DRUŠTVENE MREŽE U REGIONU: Evo zašto sam sama!

devojka

Otvoreno pismo jedne devojke iz Beograda zapalilo je društvene mreže u regionu. Ona je sama, atraktivna, ima 27 godina i već dve godine ne može da nađe momka. Prenosimo vam pismo u celosti

Otvoreno pismo jedne devojke iz Beograda zapalilo je društvene mreže u regionu. Ona je sama, atraktivna, ima 27 godina i već dve godine ne može da nađe momka. Prenosimo vam pismo u celosti:

“Imam 27 godina, samostalna sam, pametna, atraktivna i u skladu sa najnovijim trendom „singl”. Zahvaljujući dobrim genima mojih roditelja nemam problema da privučem mušku pažnju, ali nakon samo par „dejtova” izgubim interesovanje za njih.

Svi iz mog okruženja, uključujući naravno i moje roditelje mi govore da su mi očekivanja prevelika i kako bi trebalo da spustim kriterijume. Ja se ne slažem sa njima. Moja „šolja čaja” je tamo negde i ja ću tačno na vreme stići do nje, a do tada, hajde da razrešimo misteriju: „Zašto sam singl?”

Sama sam zato što odbijam da sa partnerom gledam filmove koje ne volim i slušam muziku od koje mi se diže kosa na glavi.

[adsenseyu1]

Zato što mi je jezik duži od pameti pa na prvom sastanku pitam:

„Koji prašak koristi tvoja mama?”

Začuđeno mi odgovara:

„Kako znaš da mi mama pere stvari?”

Prećutno odmahujem rukom i prelazim na drugu temu dok mu nečujno u sebi odgovaram:

„Tako što mi miris tvoje majice štipa oči i tako što je popeglana kao da si je upravo skinuo sa vešalice iz ekskluzivnog butika.”

Sama sam zato što ne mogu da klimnem glavom kada muškarac kaže: „Ti ćeš da me čekaš kod kuće sa spremljenim ručkom, a ja ću posle posla da gledam fudbal i pijem pivo.”

Zato što mislim da je „Sony” devojka sa kojom me vara. Jer, ni na kraj pameti mi ne bi bilo da bi „odrastao” čovek bio u stanju da igra igrice do pola noći.

Zato što nemam strpljenja da sačekam tri meseca da „muškarac” skupi hrabrosti da me pozove na „dejt”.

Sama sam zato što mi kaže: „Zovem te sutra”, a onda se javi posle tri dana kao da sam ova dva provela u komi ili imala demenciju.

Zato što izađem na prvi sastanak, a on počne da nabraja imovinu koju poseduje kao da radim u Poreskoj upravi.

Zato što mi je drugarica kreativnija u smišljanju predloga zajedničkih aktivnosti, nego on. On iznova postavlja pitanje: „Smisli gde želiš da idemo.” Smislila sam! Idem kući. Sama.

Zato što mi postavi pitanje: „Da li znaš da kuvaš?” Najradije bih prevrnula očima, ali ga ipak počastim šakom razočaranja pa kažem/slažem: „Ne znam, hoće li to biti problem?”

[adsenseyu1]

Kaže: „Neće.”

Izgleda da je i on slagao.

Zato što sam jednom na njegovo pitanje: „Da li znaš da kuvaš?” odgovorila: „Da li znaš da zaradiš novac kako bih ja imala šta da skuvam?”. Odgovor nisam dobila, ali nije ni on.

Zato što smo izašli na piće prvi put. Poziva konobara i odlazi do toaleta. Konobar donosi račun, ja plaćam. Izašli smo na piće drugi put. Konobar donosi račun, on je ispred telefonira. Ja plaćam, drugi put. Treći put stiže račun. Gledamo se. To je bio i poslednji put kada sam izašla sa njim.

Zato sam sama, ali ne zadugo“.

(Fokus.ba)

3 Comments on "ISPOVEST DEVOJKE IZ BEOGRADA KOJE JE ZAPALILO DRUŠTVENE MREŽE U REGIONU: Evo zašto sam sama!"

  1. Nemoj da zalis sto si sama bolje biti sama ili sa nekog idiota kao sto ste opisali jednoga kad konobar doge a on je na telefona ili ode u toilet ili on bolje nek ide u p.materinu takvog ti ne treba,..

  2. Mozes li ti da zaradis pare za dostojan zivot? Mozes li ti da sebi priustis hobi ili putovanje? Umes li sebi da obezbedis ossnovno ? Onda trazi sebi ravnog i odgovornog , nekoga ko ce deliti s tobom zivot i da u svemu ucestvuje.

  3. Draga gospodjice sa 50% nabrojanih stvari se slazem,ali treba poci prvo od sebe.Postoji li neko idealan da kevce ,mjauce a netrazi setnu ,hranu i pazenje.Zaboravili ste LjUBAV,ima li je ili nema,toleranciju ima li je ili nema.Postoji pojam …uskladjivanje navika…postojin li to kod Vas.Dejt ili abdejt je sinonim za otudjenje.Proracunati ste i trazite ljubimca ,a ne partnera,pojam ljubav za Vas je stran …a ljubav draga prijateljice se daje a neuzima ,nego uzvraca i sve te gafove ,tipa nabrajanja imovine i slicnih treba pripisati ljudskoj nesavrsenosti.Spustite se malo na zemlju i nadjite nekog slicnog,za rad buduce porodice i drugih zivotnih zadovoljstava ,prijatnih obaveza i drugih lepih stvari u zajednickom zivotu i upamtite najvaznija je ljubav,ako nje nema …moze muski pol da vam bude i idealan …treci dan ce Vam dosaditi.Verujem da ste pisali kritikujuc ovo kao opstu pojavu a ne licnu,jer kako vidim inteligencija i smisao za karikiranje u pisanju Vam ne manjka.Sve u svemu lep tekst ,ali ne i poduka drugim solo devojkama.

Comments are closed.