ISPOVEST BIVŠE ŽENE JOVANA KOJI SE OBESIO: Ćerkicu i mene je napao sekirom! SKIDAO SE PRED MOJOM SESTROM I KUMOM

supruga

Foto: Facebook/Jovan Vojnovic

J.S. je priznala da joj je izuzetno žao zbog toga što je njen bivši suprug i otac njenih ćerki Jovan Vojnović oduzeo sebi život nakon što je to najavio na Fejsbuku, ali da su je veoma pogodile, kako kaže, netačne tvrdnje da mu nije dozvoljavala da viđa decu i da je ga je ostavila zbog drugog.

– Ovo osuđivanje je prevršilo svaku meru i rešila sam da iznesem svoju stranu priče. Imam i dokaze za sve to što se desilo – navodi ona na početku razgovora vidno uznemirena jer će detaje iz njihovog odnosa izneti u javnost.

Kako kaže, ključan je razlog zašto su se razveli, a to niko ne pominje.

Za Jovanove, najblaže rečeno, čudne sklonosti saznala je od sestre od ujaka.

– Skidao se pred mojom rođenom sestrom, kumom, sestrom od strica i pokazivao im svoj polni organi, mušterijama u frizerskom salonu, koji sam od svojih para otvorila u njegovoj kući, komšinicama, čak maloletnim devojkama… Skidao se i masturbirao svakom prilikom, nije vodio računa o tome koliko imaju godina i ko su te žene. Koristio je priliku kada nisam tu, kada radim, odem da skuvam kafu. Slepo sam mu verovala. Mislila sam da je porodičan čovek i da je to nemoguće. Onda me je nazvala sestra od ujaka i pitala me da li znam šta se priča. Komšinica mi je sve potvrdila – navodi naša sagovornica.

U momentu kada je dobila potvrdu o neprimerenom ponašanju supruga, pozvala ga je i tražila da joj objasni o čemu se radi.

– On je tada bio na terenu u Nemačkoj. Pozvala sam ga i tražila da mi objasni o čemu se radi. Ćutao je. Suočena sa svim tim otišla sam od njega i povela decu. To je bio april 2017. godine – dodaje J.S. koja je bila spremna da Jovanu, ipak, da drugu šansu.

– Kada se vratio sa terena iz Nemačke nazvao me je da pričamo, pokušavali smo da se izmirimo, ali nije hteo da ode ni kod psihologa, ni kod psihijatra. Rekao je i da će mi prepisati neku imovinu samo da se vratim, ali ja to nisam htela. Tražila sam da potraži stručnu pomoć – kaže ona.

Nakon toga u kontakt sa njim je stupila kada joj je trebala potvrda za stariju ćerku za vrtić od njegovog poslodavca.

– Odugovlačio je mesec dana, da bi me 30. maja pozvao da dođem po potvrdu. Tada je insistirao da odem do njega po papir i da povedem decu. Rekla sam mu da mlađu ćerku, koja je tada imala pet meseci ne mogu da povedem jer treba da spava, povela sam samo stariju od šest godina. Zatekla sam ga polupijanog u kući. Rekla sam mu da žurim i tražila samo da mi da potvrdu. Dok sam se ja sa njim raspravljala ćerka se ljuljala u dvorištu. U jednom momentu je počeo da viče: Jesi li sigurna da nećeš da se vratiš? Jesi li sigurna? Rekla sam mu da ne viče da ga ćerka gleda i da mi samo da potvrdu, pa da idem. Utrčao je u sobu njegovog oca, uzeo sekiru i potrčao prema meni, prema ulaznim vratima. Ključ je, srećom, bio sa spoljne strane. Izašla sam i zaključala ga. Sekirom je izlupao vrata, stakla, sve i krenuo prema nama. Ćerku sam uhvatila za ruku i skinula je sa ljuljaške. Tračale smo prema kapiji i pobegle kod komšinice. Za to vreme je polupao automobil. Tada smo pozvali policiju – priseća se J.S. sa knedlom u grlu.

tragedija

Foto: Facebook/Jovan Vojnovic

Jovan je, kako dodaje, nastavio da je uznemirava, preti, dolazi pred kuću, lupa na vrata, trubi, šalje poruke svakakvog sadržaja. Nakon toga je proveo mesec dana u zatvoru i dobio je dve godine uslovno i zabranu prilaska. Ona ističe da nije tačno da mu nije dozvoljavala da viđa decu.

– Prema rešenju suda imao je pravo da viđa decu svakog prvog četvrtka u mesecu u Centru za socijalni rad. Jedno vreme je dolazio, pa se onda sve ređe pojavljivao. Nije tačno da mu nisam dozvolila da viđa decu. Poštovala sam zakon – ističe J.S.

VAŽNA ODLUKA JE NA PRETUČENOJ DEVOJCI: Probio je Ivani pluća, polomio 4 rebra, ostavio u ranama i opekotinama, a sada se traži da još ostane u pritvoru

– Bio je drzak i bezobrazan prema meni. Živela sam u strahu jer nije hteo da me ostavi na miru. Uvek sam ga prijavljivala policiji. Nije me ostavljao na miru. Detetu je non – stop slao video zapise kako će da se ubije, kako ne može bez nas, kako ja od njega nikada neću imati mira… – dodaje ona.

Jovanu je više puta produžavana zabrana prilaska, a kako ističe J.S. čak je i pred sudijom na poslednjem ročištu za produženje zabrane koje je bilo 1. marta, rekao da je neće ostaviti na miru.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Pink)