ISPOVEST BEOGRAĐANKE, ŽRTVE PREVARANATA: Pila sam vodu kojom su prali MRTVE LJUDE!

crna magija

Foto: Telegraf.rs

Žena srednjih godina bila je žrtva jednog prevaranta koji joj je predstavljen kao veliki mag i neko ko ima rešenje za sve njene probleme. Da je žrtva opasnog prevaranta shvatila je nakon odlaska kod lekara u inostranstvo. Oni su je ispitivali otkud na njoj bakterije koje se nalaze na mrtvim ljudima. Tada je posumnjala da joj je taj mag davao da pije vodu kojom se kupaju mrtvaci, piše Alo.

– Sve je počelo pre tri godine, pošto sam primetila pozitivne promene na prijateljici. Ona mi je rekla da je upoznala lekara Arapina koji joj je pomogao – priča žena koja je insistirala na anonimnosti. – Što da ne, možda i meni može da pomogne – pomislila je tada ova Beograđanka.

KO SME OSIM POLICIJE DA VAM TRAŽI LIČNU KARTU: I da li ste dužni da je pokažete kontrolorima u autobusu (INFO)

U njegovoj ordinaciji, na Dorćolu videla je veliki broj žena, među kojima je bilo i javnih ličnosti. Sve su hvalile “maga”.

– Pogodio je da se razvodim i da, iako imam dobar posao u inostranstvu, nisam srećna. Rekao je da ima rešenje za mene i da će poraditi na mojoj sreći – priča ova žena. – Viđala sam se s njim u ordinaciji i na javnim mestima. On mi je dao i neku zaštitu, neki trouglasti zamotuljak i rekao da je to amajlija. I tako, malo-pomalo, počeo je da mi se nabacuje, onako diskretno. Priznajem imao je šarma i prijalo mi je, ali ipak nisam bila spremna za vezu ili avanturu.

[adsenseyu4]

Žena je to i rekla magu. Kao i da je došla u Beograd “samo da se sredi” i da uskoro mora da se vrati na posao. Pozvao je u ordinaciju, a ona je primetila da nema klijenata.

– Dao mi je neki sok, a potom i flašu vode, rekavši da moram da je pijem u narednom periodu.

Ubrzo ženi se na koži pojavio osip i pogoršalo joj se psihičko stanje. Usledili su odlasci kod lekara. Postavljali su mi razna pitanja a onda me i šokirali pitanjem da li sam imala odnos sa mrtvim čovekom.

DEVEDESETIH JE “REĐALA” HITOVE: Promenila je PRAVOSLAVNU VERU i sada je MAHA MATRA!? (VIDEO)

Objasnili su mi da je osip prouzrokovan bakterijama koje se nalaze na telima mrtvih ljudi. Setila sam se flaše, koju sam odmah odnela lekarima i analizom je utvrđeno prisustvo tih bakterija.

– Shvatila sam da je on na taj način hteo da me poseduje – kaže ova žena.

U svojim obredima, vračare najčešće koriste “mrtvačku vodu” kojom se kupaju mrtvaci, koriste je za kuvanje kafe ili je dodaju u mleko, zbog čega krave presuše. Ta voda može na ljude da utiče na mnoge načine, ali prevashodni cilj je da nemaju kontrolu nad svojim životom i voljom.

NEKADA SU NAJLEPŠE ŽENE BALKANA ‘TRČALE’ ZA NJIM: Petar Kapisoda danas izgleda POTPUNO DRUGAČIJE! (VIDEO)

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]