ISPLIVAO ZABORAVLJENI SNIMAK: Pokojni Henderson tuče Rankovića oblivenog krvlju (VIDEO)

Zora

Foto: TV Pink, Youtube

Branilac okrivljenih Srba za ubistvo američkog turiste Bakari Hendersona na Zakintosu Zora Dobričanin Nikodinović, pored toga što je optimista u pogledu buduće presude ovih mladića, podsetila je na zaboravljeni video-snimak koji može biti od velikog značaja u daljoj odbrani optuženog Dušana Rankovića. Na snimku se vidi kako je zapravo došlo do tuče i koliko je i njen klijent Ranković sam tom prilikom povređen.

Kako je zaboravljeni snimak pomalo nejasan, dobili smo objašnjenje šta se na njemu zapravo događa.

– Ovde Henderson udara Rankovića rukom u stomak, a nakon toga Ranković njemu šamar. Potom pokojni Henderson udara flašom piva Rankovića u glavu, od čega se flaša razbila, a pokojni Henderson nastavlja da tuče krvlju oblivenog Rankovića – navodi Dobričanin Nikodinović.

https://youtu.be/YYVGnnV3ZBA

– Tuču nakon toga više puta započinje napolju, o čemu takođe postoje dokazi u vidu video-zapisa, ali na to su svi nekako zaboravili kao što su zaboravili i da je Dušan Ranković zadobio tom prilikom ozbiljne povrede glave i dugo nakon toga krvario.

POSLEDNJI DETALJI MONSTRUOZNOG UBISTVA U KLADOVU: Čekićem ubio ženu zbog ljubomore INFO)

Prema pisanju lista, a prema odluci veća za prekršaje Zakintosa, doživotna kazna se traži u optužnici na 55 stranica za devetoricu učesnika u tom krivičnom delu, a šestorici aktera, srpskih mladića, sudiće se za “teško krivično delo ubistva bez predumišljaja u spokojnom psihičkom stanju”.

Za delo “direktnog saučesništva u ubistvu bez predumišljaja” će se suditi jednom, a preostaloj dvojici za delo “pokušaja ubistva”.

(Dnevne.rs/Izvor: S.V.,Telegraf.rs)