ISPLIVAO PRLJAV VEŠ O ANI I RASTI: Rastin kum otkrio detalje svadbe i ponašanja prema bliskim ljudima!

Rasta

Foto: Printscreen/instagram

Dok cela država bruji o razvodu Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste, počeo je da isplivava prljav veš ovog skandaloznog para.

Naime, njihov venčani kum Andrija ustupio je jednoj emisiji snimke sa intimne proslave Aninog i Rastinog venčanja i izneo detalje o ovom paru.

Sve je počelo Aninim naizgled simpatičnim pevušenjem Rastinih pesama koje su joj ušle u uši tokom jednog nastupa u dijaspori. Međutim, nije čak zapamtila ni njegovo umetničko ime.

[adsenseyu5]

“Radimo ponovo, naći ćeš mi Ristu. Marko me pitao: “Kakvog Ristu?” Ne znam, Tijana mi je rekla nekog Ristu. “Misliš Rastu?” Da, nađi ga”, objasnila je Ana jednom prilikom.

Rasta ju je nešto ranije opevao u jednoj rep pesmi u kojoj je istakao kako bi voleo seks sa njom. ana je na preporuku svoje stilistkinje Tijane Todorović poručila bratu Marku i ostalim saradnicima da joj pronađu “Ristu” jer nije tačno znala nadimak budućeg muža.

Tokom rada u studiju, prvo je dobila na poklon pesmu “Da te vratim”, a potom su se maksimalno zbližili dok su završavali album.

MOTIV UBISTVA: Bili su najbolji prijatelji, namamio ga je u svoju radnju i oduzeo mu život!? (INFO)

I kada je 12. maja 2016. godine izašao album “Labilna”, ispisana je modernija verzija evolutivnog procesa na muzičkom tržištu Balkana. Izdvojile su se sve pesme sa albuma koji su mnogi pokušali da kopiraju, a Ana i Rasta su za to vreme slušali Cecu i još po nekog izvođača.

Opčinjeni Cecinim pesmama slušali su je i na kućnoj svadbi koju su upriličili 28. jula, nakon što su se venčali u opštini Voždovac, samo dan nakon što je Rasta svom kumu Andriji saopštio da mu kako zna i ume rezerviše termin kako bi ana postala gospođa Đurić.

[adsenseyu1]

Venčanje je šokiralo sve članove porodice Đurić i Nikolić, kao i zasebne a i zajedničke prijatelje tog bračnog para, budući da sve do objavljivanja vesti na jednom portalu, ni njihovi roditelji nisu znali šta se dešava u opštini Voždovac. Venčali su se samo uz prisustvo kumova, Rastinog prijatelja Andrije i Anine kume Tijane Todorović.

Bez Cecinog albuma “Autogram” nije se moglo ni na put u Poreč, gde su mladenci nastupili prve bračne noći. Za razliku od drugih parova koji su uglavnom slobodni prve bračne noći, Ana i Stefan su zakazali nastup i to u diskoteci koju drži Ćazim Osmani, koji je prethodno u javnosti označavan kao emotivni partner Ane Nikolić. Prvi bračni ples a i poljubac imali su upravo na sceni Ćazimove diskoteke.

DREVNA NARODNA VEROVANJA: 5 stvari koje donose nesreću u kuću, izbacite ih odmah! (INFO)

Rasta je ubrzo svojoj voljenoj poklonio kućnog ljubimca Simbu, a ubrzo se i uselio u njen stan na Voždovcu. Uveliko su kovali planove da se presele na Avalu gde bi zasnovali porodicu. Ana je ubrzo i zatrudnela.

Nizali su nastupe po Evropi i polako su počeli da zaboravljaju svoje stare prijatelje koji su godinama bili uz njih.

Spremačica Ljilja koja je čak bila i jedna od petoro gostiju na proslavi njihovog venčanja, dobila je otkaz zbog navodne nemogućnosti adekvatnog plaćanja njenih usluga.

[adsenseyu5]

Rastin kum Aki koji je takođe bio jedan od pet prisutnih na svadbenoj proslavi u Aninom stanu, ujedno je bio i telohranitelj bračnog para, doživeo je saobraćajnu nezgodu nakon koje ga je Rasta u potpunosti zaboravio. On je kumu okrenuo leđa kada mu je bio najpotrebniji, a nekada su bili nerazdvojni. Sličnu sudbinu doživeli su i Anini saradnici koji su radili na njenoj muzičkoj karijeri i na njenom ulepšavanju. Prekinula je saradnju i sa frizerom, a i brojni novinari sa kojima su i Ana i Rasta sarađivali pre nego što su se upoznali.

MIROSLAV LAZANSKI: „U Makedoniji je najvažnije državno pitanje kako će RUSIMA prodavati lubenice kada uđu u NATO!“

Ubrzo potom, Ana se porodila i izašla iz porodilišta, nakon što je prethodno trudna navodno pokušala bekstvo. Devojčica koju je donela na svet dobila je prelepo ime Tara, i kako Ana kaže, potpuni je klon njenog muža.

MOTIV UBISTVA: Bili su najbolji prijatelji, namamio ga je u svoju radnju i oduzeo mu život!? (INFO)

Nešto ranije, još 2011. godine, Nikolićeva se starala o bebi sa Istoka koji je tada zadesio cunami pa joj majčinske obaveze nisu bile strane. Odluka o razvodu svima je šokantna, naročito od kada ju je Ana potvrdila. Rasta navodno pokušava da sačuva brak i još se ne oglašava o krahu romanse i budućim očinskim obavezama

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor:Espreso)

[adsenseyu2]