ISPLIVALI ŠOKANTNI DETALJI ODNOSA NATAŠE (21) I MALOG STEFANA: Nagovarao me je i ja sam mu dala, nisam ga silovala! DEČAK: Gurala mi je ruke u džepove, bilo mi je lepo, pa sam se prepustio (INFO)

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

Posle haosa koji se desio u Jabučju, selu nadomak Lajkovca, gde je otkriveno da je Nataša D. (21) u više navrata imala odnos sa maloletnikom (14) iz komšiluka, isplivali su i detalj…

Otac dečaka podneo je krivičnu prijavu protiv nje, jer je napastvovala njegovog sina, dok Nataša tvrdi da nije kriva, da ju je dečak “zaveo, pa je ona poklekla i dala mu”.

Nataši sad preti robija, a ona se oglasila i rekla da nije kriva već da je dečak “zaveo, pa je ona poklekla i dala mu”. Otac dečaka priča kako se sve saznalo. – Ko zna koliko bi to trajalo da ih moja supruga Branka nije slučajno zatekla na “gomili”. Šokirao sam se kad sam saznao za to…

Nataša je zrela žena, ima već dvoje dece i dva braka iza sebe. Šta je ona imala da traži s mojim sinom?! – jada se otac dečaka. On se sada plaši da će dečak posle svega imati psihičke traume.

– Prestao je da ide u školu, slabo i jede… Ona je njega uništila. Kad je majka otkrila šta se dešava, prvo nismo znali ni šta da radimo od sramote, a onda sam odlučio da sve prijavim policiji. Najviše sam pobesneo jer je Nataša nagovarala mog sina da pobegnu u grad i da žive zajedno – ističe Nenad.

NE TERAJTE NAS U RAT! Vučić: Ako nas saterate u ugao, moraćemo da se branimo

Dečak će u četvrtak u pratnji roditelja otići u Centar za socijalni rad u Valjevu, gde će pričati sa psihologom. Nataša, međutim, tvrdi da ona nije zavela dečaka, već on nju, i da je “prvi počeo da joj se nabacuje”.

– On me je muvao! Hteo je seks, nagovarao me, zaveo, i ja sam poklekla i dala mu. Uradio je to svojom voljom, nisam ga silovala! I bilo je samo jednom ili dvaput, ne toliko često – rekla je Nataša.

Dečak je rekao je da je sa Natašom sve počelo bezazlenim pipkanjem, a završilo se seksom.  Ona me je u početku pipkala po preponama, gurala mi ruke u džepove. Kasnije je htela više, pa sam joj se prepustio… Obično smo to radili iza njene kuće. Bilo mi je lepo – priča dečak. Imali su, kaže, seks svaka tri-četiri dana.

– Obično kod nje, ali i napolju smo se nalazili. Poslednji put, bilo je neko slavlje kod njih i ja sam ostao sa Natašom u sobi. Ležali smo na krevetu, kada je ona skočila i viknula: “Evo ide ti majka!”, a onda je pobegla. Tad je moja majka saznala za nas – ispričao je dečak.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir.rs)