ISKAZ SESTRE PEVAČICE NA SASLUŠANJU: Zoranov sin je spavao sa njima u sobi, pričala je da više ne MOŽE DA IZDRŽI

pevacica

Printskrin: Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Teodora Krsmanović na saslušanju u tužilaštvu rekla kako je Jelena Marjanović govorila da ne može više da živi u kući sa Vladimirom i Zoricom

Teodora Krsmanović, sestra od strica ubijene Jelene Marjanović, ispričala je na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu da joj se pokojna pevačica žalila da više ne može da izdrži s „matorcima“, misleći na roditelje supruga Zorana.

Podsetimo, Teodora je saslušana u ponedeljak u istrazi koja se vodi protiv Zorana Marjanovića, supruga zverski ubijene Jelene, čiji je nestanak on prijavio 2. aprila prošle godine. Tokom kratkog saslušanja ona nije govorila o kobnom danu, već o odnosima u kući Marjanovića.

[adsenseyu5]

Još gore posle smrti majke

– U početku, Jelena se nije žalila na bilo šta u braku, ali je 2015. počela da govori o problemima. Ne mogu konkretno da kažem na šta se žalila, ali se sećam da je govorila da ne može više da izdrži. Uglavnom se žalila na „matorce“, to jest Zoranove roditelje, jer su se oni stalno svađali – ispričala je, kako Kurir ekskluzivno saznaje, Teodora Krsmanović.

Ona je objasnila da je, prema njenim saznanjima, Jeleni postalo još gore u kući Marjanovića kada se njena majka Zorica Krsmanović razbolela.

NEVIĐENI BLAM NA RTS-u: Voditeljka nije znala da je UKLJUČENA U PROGRAM, izletelo joj… (VIDEO)

– Znam da je Zoran, na primer, Jelenu terao da noću trči, vozi bicikl ili rolere jer ju je kritikovao da je debela. Poslednji put sam bila u njihovoj kući posle Janinog rođendana, u februaru prošle godine, dva meseca pre nego je Jelena ubijena.

Sedeli smo u studiju i gledali neku emisiju u kojoj je nastupala Jelena.

Osim nje, Zorana i mene, tu je bila i neka mlada pevačica Milica. Zoran je tada pred nama kritikovao Jelenu da izgleda kao tetka, da je debela i da se pogleda na šta liči – objasnila je situaciju kojoj je prisustvovala u kući Marjanovića u Borči.

[adsenseyu1]

Poslednji susret – svađa

Poslednji put, kako je rekla, kad je videla sestru, posvađale su se.

– Jelena se nikad nije žalila dok je bila u kući. Međutim, kad bi izašla iz kuće, žalila se.

VIŠE NIJE MOGLA DA IZDŽI: Nada Topčagić priča o poslednjim danima Jelene Marjanović, otkriva tajne Goce Tržan, Zorice Marković i Jelene Karleuše (INFO)

Poslednji put kad smo se videle, čak smo se posvađale jer sam joj rekla da ona to više ne treba da trpi, ali Jelena ga je branila. Jelena ga je uvek branila – rekla je navodno Teodora.

Teodora Krsmanović, kako naš izvor otkriva, ispričala je da je ona često bila gost u kući Marjanovića, ali da je uglavnom spavala u kući Jelenine majke, koja je u komšiluku.

Ponekad je spavala i kod Marjanovića, a tada bi noćila u studiju, dok su zajedno u sobi spavali Zoran, Jelena, Jana i Zoranov sin iz prvog braka Uroš.

TEODORA JE IZMANIPULISANA

Teodora Krsmanović, koja je dobila poziv za saslušanje kao oštećena, na intervenciju odbrane Zorana Marjanovića izgubila je ovaj status i saslušana je kao običan svedok.

[adsenseyu5]

– Intervencija odbrane apsolutno nije usmerena protiv nje lično, niti ima bilo koji drugi cilj osim da se postupak uvede u zakonite tokove.

Prema Zakoniku o krivičnom postupku, ona nikako ne može imati status oštećene.

Smatram da njom manipulišu ljudi koji je pogrešno savetuju radi lične medijske promocije – kaže Marjanovićev advokat Nikola Dumnić.

ZORANU ODUZETA ĆERKA JANA

DEVEDESETIH JE “REĐALA” HITOVE: Promenila je PRAVOSLAVNU VERU i sada je MAHA MATRA!? (VIDEO)

 

Centar za socijalni rad oduzeo je 10. oktobra Zoranu Marjanović (39) starateljstvo nad šestogodišnjom ćerkom Janom. Pošto je devojčica pre godinu i po dana ostala bez majke, a otac joj je uhapšen, radnici Centra za socijalni rad po službenoj dužnosti pokrenuli su postupak starateljske zaštite.

RODITELJI MISLE DA SU STARA SRPSKA: Muslimanska imena koja DECA u Srbiji MASOVNO dobijaju (INFO)

Za njenog staratelja određen je psiholog Gradskog centra za socijalni rad, a devojčica je privremeno smeštena kod njenog strica Miloša Marjanovića. Ako se dogodi da u daljem toku istrage i Miloš bude uhapšen, šestogodišnja Jana biće odvedena iz kuće Marjanovića u Borči.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: Jelena Spasić,Kurir.rs)

[adsenseyu2]