ISIDORA BJELICA TAJNE ODNELA U GROB – Porodica će na tačno 40 dana od SMRTI otkriti OVO iz života spisateljice

tuga

Foto: Printscreen/Instagram

Isidora Bjelica preminula je u 52. godini, a njen suprug Nebojša Pajkić nakon 40 dana reći će sve što mu leži na srcu.

– Mnogi se pitaju zašto je Isidora poslednja dva meseca provela kod majke Nevenke i oca Dimitrija u bloku 45, a ne sa decom i mužem.

-U taj stan se doselila nakon izgnanstva ratom zahvaćenog Sarajeva i tu je želela da završi svoju životnu borbu. Sin Lav kaže da su poslednja tri meseca za nju bila najteža, ali je širila ljubav i molila decu da budu hrabra. Sve o čemu nije želela da priča saopštiće njen suprug nakon 40 dana – kaže izvor za “Svet”, a ona sama je u jednom momentu priznala:

Nevena iz Beograda letovala je u Albaniji i ostala u NEVERICI: Bukvalno svaki Albanac me ovo pitao čim je čuo da sam iz Srbije (FOTO)

– Trebalo je da umrem u proleće 2013, da sam umrla na vreme ne bih saznala za mnoge izdaje, žalili bi me od srca svi koji su tvrdili da su mi prijatelji, a bilo ih je jako, jako mnogo… Ne bih prošla sve teške terapije i još teže izdaje, obmane i laži, ne bih dozvolila da me čak optuže da sam izmislila bolest. Da se nisam borila kao sumanuta, ne bih doživela da smetam svima koje sam volela i nikad ne bih shvatila koliko sam prokleto sama niti bih saznala kako je to kad oni koji su vas voleli čekaju da odete jer više ne mogu da izdrže da gledaju kako svaki dan ima sve više bolesti, a sve manje vas.

 

(Dnevne.rs/Srbija Danas/Svet)