INTENZIVNA BORBA LEKARA ZA DEČAKOV (3) ŽIVOT: Poznato u kakvom je stanju mališan koji je pao sa šestog sprata

batine

Foto: Printscreen/youtube

Trogodišnji dečak iz Lazarevca T. T., koji je pod još nerazjašnjenim okolnostima sa majkom Aleksandrom Elezović pao sa šestog sprata zgrade u kojoj je živeo, posle hitne operacije u Urgentnom centru prebačen je na intenzivnu negu dečje klinike u Tiršovoj.

– Dečak je primljen u teškom stanju, ima teške povrede glave, abdomena i unutrašnjih organa. Nastavlja se lečenje i intenzivna borba lekara za njegov život – kažu u Tiršovoj.

Podsetimo, majka trogodišnjaka poginula je na licu mesta, a po medijima su kolale razne verzije, od kojih je najbliža istini da je nesrećna 29-godišnja žena stradala pokušavajući da spase sinčića koji se popeo na stočić na terasi i izgubio ravnotežu.

Očajni otac N. T. prijateljima i rodbini je ispričao da je čvrsto zaspao posle dolaska iz treće smene, da nije čuo lupanje i dozivanje policije, koja je morala da razvali vrata i saopšti mu užasne vesti.

Navodno, dečačić je sa bakom, Aleksandrinom majkom, trebalo da ode u banju, ali je odustao jer nije želeo da se odvaja od mame.

 

(Dnevne.rs/Srbija Danas/Srpski telegraf)