INCIDENT U GSP!JEL’ VI TO MENI PRETITE, SKLONI SE OD MENE MORAĆU DA SE BRANIM: putnik nije imao kartu i onda je nastao HAOS (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

karte

Foto: printscreen/fejsbuk

BEOGRAD – Na društvenim mrežama pojavio se snimak novog okršaja između putnika bez karte i kontrolora Bus plusa, koji je još jednom uzburkao strasti u Beogradu.

Ovakve scene ne gledamo prvi put, ali pošto ih neko vreme nije bilo, snimak je još jednom uznemirio i podelio Beograđane. Kako saznajemo, ovaj incident dogodio se pre nekoliko nedelja u prestonici.

Incident se očigledno dogodio ranije proletos pošto su putnici u autobusu odeveni za svežije vreme, a ove letnje vrućine traju gotovo čitav maj.

POKOSIO LJUDE MERCEDESOM NA PUMPI U MALOM ZVORNIKU: Jedan povređeni ima teške prelome nogu, a drugi slomljenu ruku, nogu i rebra! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Do koškanja u gradskom autobusu na zasad nepoznatoj liniji došlo je pošto putnik nije imao kartu, a kontrolori su zaustavili autobus i tražili od njega da izađe napolje. On je to odbio tvrdeći da je “ovaj autobus davno plaćen i da je on tu kartu platio”, te da će izaći kad mu to policija kaže, a ne kontrolor.

Sukob je podignut na tačku ključanja pošto je putnik telefonom snimao sve što se dešava istovremeno vičući na kontrolore: “Je l’ vi to meni pretite? Sklonite se od mene biću primoran da se branim.”

KRISTINA POSLALA POLICIJI MEJL, ZA PORODICU – ZASTAŠUJUĆ: Obrt u slučaju nestale devojčice

Onda su počeli da pominju i upotrebu borilačkih veština, a pošto je autobus stajao gotovo pola časa, ostali putnici su se razbesneli i unervozili jer su žurili na posao i u tom trenutku autobus se podelio – jedni su stali na stranu putnika, a drugi su mu govorili da ne zadržava autobus i da izađe jer će zbog njega dobiti otkaz pošto kasne na posao.

Pogledajte šta se sve dešavalo…

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)