IMATE LI VI OVAKVOG ŠEFA: Radnike poslao na krstarenje, a pre toga im poklonio automobile

radnici-sef
Vlasnik privatne firme iz Crne Gore već se proslavio u regionu time što najboljim radnicima poklanja nove automobile, a sada je neke od njih poslao i na krstarenje.

Maksima koju je „etablirala“, poslednja ekonomska kriza, da „mora više da se radi za manje para“, nije se dopala vlasniku najvećeg lanca prodavnica sportske opreme u Crnoj Gori Radomiru Novakoviću Cakanu.

U jeku opšteproklamovane kampanje štednje, Novaković se odlučio na, za ovdašnje prilike, neuobičajen potez: 14 zaposlenih u svojim prodavnicama sportske opreme nagradio je desetodnevnim krstarenjem Mediteranom!

I to nije sve: Uz radnike svoje kompanije, na krstarenje uz posetu najlepšim gradovima Mediterana, najluksuznijim brodom, najpoznatije kruzing kompanije u Evropi, Novaković je poslao i dvoje asistenata stomatološke ordinacije, piše MONDO Crna Gora.

[adsenseyu5]

Cakan je i pre dve godine šokirao javnost u regionu nesvakidašnjim postupkom za standarde kojih se drže poslodavci na Balkanu. Tada je, takođe uoči Nove godine, najbolje radnike godine nagradio sa četiri nova automobila.

– Ove godine nisam imao toliko novca kao pretprošle, a želeo sam i da obradujem i da nagradim više zaposlenih u mojoj kompaniji, pa sam se odlučio na ovakav poklon. Izbor mi je olakšao dugogodišnji prijatelj Mihailo Miki Vukić, vlasnik jedne turističke agencije koja se trudi da razvije ovaj vid turizma u Baru i Crnoj Gori. On nas je častio jednim besplatnim putovanjem – ispričao je Novaković, uz opasku da je sa Vukićem sve isplanirao i organizovao još u septembru, ali je čuvao u tajnosti da bi nagrada imala efekat novogodišnjeg iznenađenja.

Na krstarenje kreće tri radnika Cakanove firme iz Podgorice, isto toliko iz Bara i Igala, po dvoje iz Bijelog Polja i Budve i jedan iz Kotora.

[adsenseyu1]

 

(Alo)

3 Comments on "IMATE LI VI OVAKVOG ŠEFA: Radnike poslao na krstarenje, a pre toga im poklonio automobile"

  1. Vesna Vrankovic | 11. March 2015. at 20:17 |

    ne mogu da verujem svaka cast ovi lesinari u Beogradu i bubreg bi ti izvadili da mogu

  2. Zika Stevanovic | 11. March 2015. at 22:23 |

    super, ovako nesto je vec objavljeno pre cetiri, pet godina u vojvodini gde je isto privatni preduzetnik davao stanove i auta, zaboravih samo gde ali mislim da je nesto oko pletenja prucem firma, na zalost to je retkost ovi u srbiji bi ti i krv isisali

  3. lepi Raka | 11. March 2015. at 22:33 |

    Bravo, za gazdu. Nije morao nista da im da ali je ipak poklonio dosta toga. Sta ce ocekivati ostali radnici? Ostaje zakljucak:koliko taj covek ima novaca? Ne treba uporedjivati vlasnika najveceg lanca prodavnica patika i ostale vlasnike koji jedva sastavljaju kraj s krajem.

Comments are closed.