IMAO JE JEDNU ŽELJU: Na molbu oca Nikole Bojovića, Džej mu je ispunio – na grobu (VIDEO)

sahrana

Foto: Youtube Printscreen/Rudar 7

Nikolu Bojovića, brata Luke Bojovića, u ulici carice Milice 2003 godine likvidirao je nepoznati napadač

Jednom prilikom, možda i u šali, ubijeni Nikola Bojović je izjavio da bi voleo da mu na grobu Džej otpeva pesmu „Nedelja“. Tako je i bilo. Tog sumornog dana na sahrani ovog mladića, njegov otac, Vuk Bojović, zamolio je poznatog pevača da ispuni poslednju želju njegovog sina.

NESTALA DEVOJKA U BEOGRADU: Pola sata posle ponoći zatvorila kafić i od tada je niko nije video (INFO)

I dok plač odjekuje grobljem, pevač izgovara sledeće reči: „Dragi moj druž, tvoja reč za mene je bil zapovest. Ljudi, ovo je mnogo teško, al ja to moram da uradim, rekao je pevač, jedva izgovarajući ove reči i otpočeo strofu najtužnije pesme. Svaka reč prisutne je pogađala pravo u srce, o čemu svedoče brojni uzdasi, kuknjava i plač.

[adsenseyu1]

Ubica koji je 29.04.2013 god, ujutru likvidirao Nikolu bio je maskiran kačketom i kragnom prsluka, pa nijedan snimak sa kamera u Ulici carice Milice nije pomogao u identifikaciji, niti da je imao saučesnika.

– Na snimcima se vidi kako ubica prilazi Nikoli, vadi pištolj iz džepa, nišani i puca. Najpre jedan, pa drugi hitac – ukupno 15, od kojih su Nikolu tri pogodila u glavu, a sedam u telo – kaže izvor iz MUP Srbije.

SPC da ostavi URNU NIKOLE TESLE na miru, hvala

Ubica je, po rečima očevidaca, zatim otrčao sa mesta zločina. Policija sumnja i da je ubica Nikolu pratio od izlaska iz stana u Ulici Koče kapetana, odakle je krenuo u posetu ocu Vuku. Pucao je naočigled brojnih prolaznika.

NOVI SKANDAL U „JURI“: Otpustili još jednu radnicu koja se nalazi na bolovanju zbog raka grlića materice

(Dnevne.rs/izvor:Srbija Danas.com)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]