“Idi u sobu da tebe ne bih prvo zaklao!”: Dok je klao Biljanu, ubica pretio uplašenoj devojčici (12)

ubica

Foto: Facebook/Sinisa Radovancev

Biljana Mijatović (30) sahranjena je juče posle 13 sati na Novom groblju u Pančevu, dan pošto ju jenožem nasmrt izbo njen nevenčani suprug Siniša Radovančev (50).

– Mama, mama, hoću mamu, neću ovo! – jecaji i vapaji malene Marije (12), Biljanine ćerke iz prvog braka.

Na večni počinak, nesrećnu ženu koja se pre samo dvadesetak dana po drugi put porodila ispratilo je stotinak prijatelja i članova porodice, sa njenom starijom ćerkom Marijom na čelu. Jecaji nesrećne porodice koja žali za svojom mezimicom Biljanom odzvanjali su grobljem, a ćerka Marija neutešno je dozivala svoju majku.

[adsenseyu5]

Zagrljaji njenih najbližih i prisustvo drugara iz odeljenja nisu mogli da zaustave suze koje su joj tekle niz obraze, a njeni jecaji slamali su srce svakome ko je bio na groblju, piše Blic.

Nesrećna devojčica ujedno je i svedok krvavog pira u kojem je pre samo tri dana ostala bez majke. Tog 21. novembra, Biljana je proslavljala svoj 30. rođendan sa prijateljima i porodicom. Čim su se gosti razišli, Siniša i Biljana počeli su sa žustrom svađom.

MONSTRUOZNO MUČENJE U BEOGRADU: Četiri devojke OTELE tinejdžerku (17), zatvorile je u napuštenu kuću gde kreće pakleno iživljavanje (INFO)

– Mala Marija čula je buku koju su pravili njena majka i očuh. Izašla je iz sobe da vidi šta se dešaava. Tada je videla očuha Sinišu kako u ruci drži nož. Siniša, pošto ju je ugledao, nasrnuo je na nju i vikao: “Idi u sobu da tebe ne bih prvo zaklao!” – priča izvor dobro upoznat sa dešavanjima tog kobnog dana.

Prestravljena devojčica je otrčala u sobu i pošto je zatvorila vrata čula je vrisku.

– Marija je ispričala da je odmah znala da je Siniša ubio njenu majku. Odmah je pozvala policiju. Nekoliko minuta kasnije izašla je iz sobe i ugledala majku kako leži mrtva. Do tog trenutka, ubica je izašao iz stana.

[adsenseyu1]

–  Devojčica je ispričala da je nju i bebu Siniša zaključao kada je izašao i ostavio u stanu sa mrtvom majkom. Kako je imala rezervni ključ, odmah je uzela sestricu i njene stvari i otišla kod babe. Jadno dete je preplašeno. Boji se, stalno priča da će Siniša i nju da zakolje kada izađe iz zatvora.

JEZIVI DETALJI UBISTVA U PANČEVU: Biljanina ćerka (12) videla kako joj očuh ubija majku, a onda iznela bebu iz stana

U vreme sahrane Siniša Radovančev priveden je na saslušanje u pančevačko Više tužilaštvo.

On se branio ćutanjem, nakon čega je Tužilaštvo uputilo predlog da mu se odredi pritvor do 30 dana, zbog uznemirenja javnosti, o čemu odlučuje Viši sud.

SAMA JE KRIVA ZA SVOJU SMRT: Skandalozni komentari na račun brutalno ubijene majke dvoje dece

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]