HTELA SAM DA ZAŠTITIM OCA: Oglasila se komšinica koja je ošamarila voiteljku

šamar

Foto: Printscreen/instagram,instagram

Voditeljka RTS Slađana Tomašević završila je pre nekoliko dana u Urgentnom centru nakon što je u zgradi u kojoj živi komšinica udarila šamar, a incident se dogodio 10. avgusta u zgradi na Dorćolu, gde voditeljka živi sa porodicom.

Ovim povodom, oglasila se komšinica voditeljke, koja je objasnila kako se sve desilo.

SERGEJ TRIFUNOVIĆ U SVOM STILU: Rešenje po kratkom postupku za sve kojima je danas bolje nego u komunizmu

“Veoma mi je žao što sam je ošamarila. I ja sam protiv nasilja, a ne razumem zašto treba podržati verbalno nasilje Slađane Tomašević? Ona je prethodno verbalno napala mog oca da može da cepa po ko zna koji put rešenje gradske inspekcije o rušenju dela njenog stana, uzvikujući bahato: “A šta mi ko može?” Moj otac, upravnik zgrade Bora Kuzmanović je, kao što se vidi na snimku pokušao da spreči da ona cepa rešenje. Slađana je prvo nasilno gurnula njegovu ruku i pocepala jedan list rešenja”, izjavila je komšinica, a onda dodala:

voditeljka

Foto: Telegraf, Printskrin: RTS

“Bora Kuzmanović je stajao na stepeniku sa štapom, a inače nosi protezu na nozi i ja sam se uplašila da će Slađana da ga gurne sa stepenica. Njen gest me je uplašio i ogorčio. Nesvesno sam pokušala da zaštitim oca udarivši joj jedan jedini šamar, a ona je i posle mog odlaska nastavila da se otima sa mojim ocem što postoji u nastavku snimka (neprikazanom u medijima). Od početka gradnje u koju se nisam uopšte mešala, nisam joj nijednog trenutka uputila ružnu reč u hodniku gde se srećemo. Tog dana sam došla samo da pomognem ocu da zalepi rešenje inspekcije i u afektu odreagovala da zaštitim oca.”

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)