HRVATICA ODGOVORILA OGNJENU AMIDŽIĆU NA TVIT: Siroče baš mi te zao, onda je usledio odgovor koji je ostavio sve BEZ TEKSTA

voditelj

Foto Printskrin: Twitter/OAmidzic

Objava Ognjena Amidžića na Tviteru u kojoj je prokomentarisao katastrofalne požare u Hrvatskoj i dalje izaziva burne reakcije korisnika društvenih mreža u čitavom regionu.

Naime, on je napisao kako su sigurno i “Hrvati patili dok je Srbija bila bombardovana” kao komentar vezan za požare u Hrvatskoj.

To je silno uvredilo Hrvate, a među stotinama komentara upućenih Ognjenu na račun ovoga što je napisao, izdvojio se i jedan koji je mnoge u najmanju ruku rastužio.

[adsenseyu5]

U pitanju je korisnica Tvitera koja se obratila voditelju nazvavši ga “siročetom”, a njegov odgovor odnosio se na njegovog pokojnog oca.

Podsećanja radi, Ognjenov otac Zoran Amidžić stradao je na novinarskom zadatku na Baniji, zajedno sa ekipom šabačkog dopisništva RTS-a, čiji je bio urednik.

Poginuo je 9. oktobra 1991. godine, a Ognjen i dan danas ne zna detalje pogibije svog oca.

– I dalje se zvanično ne zna ko su počinioci tog ubistva. Trudio sam se da kroz život ne preuveličavam sopstvenu tugu.

To je za mene bio jedan jeziv period, a i mnogi su tada gubili najmilije. Naučio sam da živim s tim – rekao je prošle godine Ognjen za “Stars”.

(Dnevne.rs /Izvor: Espreso.rs)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]

3 Comments on "HRVATICA ODGOVORILA OGNJENU AMIDŽIĆU NA TVIT: Siroče baš mi te zao, onda je usledio odgovor koji je ostavio sve BEZ TEKSTA"

  1. Netrebamo se se nikad radovati tudjem zlu, jel danas je meni lose a sutra tebi i sta sad ,da se nasladjujemo To je nekultura i ne postovanje drugih ljudi, nacija, kultura,obicaja Jako mizerno za ljude koji se tudjoj nesreci raduju

  2. Sanja Antonić | 20. July 2017. at 10:23 |

    Pričam sa mojim drugom sa Dorćola o ovim požarima. odjednom on reče da jevreji mnogo vole Beogradjane, ja na to dodam da je to što su ih krili i spasavali za vreme 2. svetskog rata. Ne, kaže moj drug jevrejin, nisu ih beogradjani krili jer su Jevreji već što su KOMŠIJE. Oduševio me sa takvim ljudskim stavom. Dakle KOMŠIJA je rod rodjeni, više od bilo kakve nacionalnosti.

  3. Psihijatar | 20. July 2017. at 15:50 |

    Šta je uopšte ovo “Ognjen Amidžić”??

Comments are closed.