HRVAT POSLAO PORUKU VELJKU POŠTO JE POBEDU POSVETIO ARKANU: Ovakav odgovor srpskog boksera niko nije očekivao!

boks

Foto: Kurir

Veljko Ražnatović je pobedio Hrvata Petra Mrvalja u svom sedmom profi meču u karijeri, a ovaj duel izazvao je veliku pažnju javnosti.

Nakon pobede, u moru komentara među kojima su oni koji ga hvale i podržavaju ga, oni koji pričaju kako mu je meč bio namešten, te oni u kojima pišu da Veljko ne voli Hrvate, javio se čovek iz Zagreba koji je svojom porukom privukao veliku pažnju i “naterao” Ražnatovića da otvoreno iznese svoj stav o komšijama.

“Iako sam iz Zagreba, moram reći da ne namešta mečeve. Dečko je jednostavno dobar u boksu, sviđalo se to nama ili ne. Pošto sam i sam odrastao bez oca, shvatam da mu fali otac, pa shvatam i tu njegovu posvetu. Ali, na žalost, čini mi se da je ta posveta protiv svih Hrvata”, počeo je izvesni Edvin D. iz Zagreba.

GRAĐANSKI ZAKONIK KOJI ĆE PODELITI SRBIJU: Gej brakovi, surogat majke i EUTANAZIJA postaju LEGALNE STVARI, a ima još TOGA

“Petar je izgleda predstavljao Hrvatsku. Isto tako, činiš mi se kao stvarno korektan dečko u svojim izjavama i šteta je da nas mrziš. Mržnja je negativna emocija, izbaci to iz sebe. Rat je gotov. Shvatam da poštuješ svoje, ali proširi malo vidike. Ima nas svakakvih. U svim narodima, ali, ti to već znaš. Dobar si. Nastavi tako. Budi sportista ispred svega. A mi budimo realni, dečko je dobar. Doći će i teži protivnici pa ćemo videti. Sujeta je dobar motivator pa krenite da trenirate. (smeh) Ali, imajte poštovanja za protivnike. Pozdrav Veljko, čestitam na pobedi”, poručio mu je Edvin D.

 Foto: Printscreen/instagram

Ubrzo, stigao je Veljkov odgovor.

PONOS UŽICA: Mihailo Martinović je dvostruki doktor nauka

“Brate, ne mrzim nikoga. Iskreno i od srca ti ovo govorim. Ko je prema meni dobar, ja ću biti 10 puta bolji prema njemu. Ko poštuje moju zemlju i moj dom zaslužuje od mene samo još veci respekt. Rat je gotov, mržnju niko ne širi niti gaji u duši. Iskren pozdrav za Zagreb”, napisao mu je Veljko.

 Foto: Printscreen/instagram

“E, pa, svaka čast. Shvatam ja tebe i emocije su tu. Vidi Veljo, poštujemo mi i Srbe i Srbiju. I kamo sreće da se to više sve zaboravi. Iskrene čestitke i srećno. Stvarno si dobar u ovome i svaka ti čast. Pustimo priče”, napisao je Edvin

 Foto: Printscreen/instagram

Foto: Printscreen/instagram

Korektno…

         

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir sport)