Hronološka lista najvećih srpskih monstruma i zločina nad decom u poslednje 2 decenije (INFO)

zlocin
Monstruozno ubistvo Tijane Jurić, nažalost, nije jedini ovakav zločin u Srbiji u poslednje dve decenije. Pročitajte hronološku listu najvećih srpskih monstruma i zločina nad decom od 1993. do 2014. godine

Monstruozni zločin nad 15-godišnjom Tijanom Jurić nažalost samo je nastavio crni niz tragedija.

Statistika o najvećim srpskim monstrumima i zločinima koji su počinili nad decom poražavajuća je tim pre što tokom istrage u nekim od monstruoznih slučaja koji su se dogodili i pre nekoliko godina nikada nije otkriveno da li su zaista osumnjičeni počinili zverska ubistva.

Foto: Facebook/Dragan Djuric, Printskrin: Youtube / SuRTVCity

Najtransparentniji primer je svakako ubistvo 13-godišnjeg Đorđa Andrejića za koje jesumnji oslobođena dečakova majka Marina, pišu “Naše novine”.

[adsenseyu1]

Hronološku listu najvećih monstruma otvaraju Ilija Vujić i Radovan Joksić koji su u decembru 1993. svirepo ubili Veru Židić i njenog 13-godišnjeg sina Davora u njihovom stanu u beogradskoj Pohorskoj ulici. Vujić je najpre opkoračio nesrećnu ženu i pucao joj u potiljak, a zatim je ubio dečaka.

Foto: Telegraf

U januaru, 2005. u Horgošu, iz koristoljublja je pobijena šestočlana porodica Salma. Među ubijenima je bilo i dvoje dece David (13) i Betina (9) koji su iz blizine ubijeni pištoljem, prenose “Naše novine”.

Iste godine u julu trogodišnja Katarina Janković iz  Beograda životom je platila monstruozno iživljavanje Mališe Jevtovića, ljubavnika svoje majke Ane Filipović.Monstrum je bludničio nad devojčicom posle čega je preminula.

Foto: Alo!

U avgustu 2007. Danijel Jakupek iz Novih Banovaca u svojoj kući u Dunavskoj ulici izmasakrirao je 4-godišnjeg Luku Opačića i njegovog ujaka Vasilija Trbovića, a godinu dana kasnije u martu, Boban Mitić iz sela Krševica kod Bujanovca u kući svoga tasta Blagoja ubio je suprugu Suzanu, taštu Sunčicu i svoje dvoje dece, četvorogodišnjeg Lazara i dvogodišnju Anđelu, a zatim teško ranio petogodišnju  Kristinu, Suzaninu ćerku iz prvog braka.

[adsenseyu1]

Maj 2008. obeležio je zločin Milinka Kušića iz Ivanjice, koji je u selu Trešnjevica ubio 13-godišnjeg Miroslava Bogdanovića, da bi se osvetio njegovoj majci koja je sa njim rraskinula ljubavnu vezu. Ubica je dečaka ubio udarajući ga ašovom po celom telu.

U oktobru 2010. u subotičkom naselju Zorka ubica je Milicu Barašin napao s leđa, odvukao preko pruge i prerezao joj vrat. Ubica ni danas nije pronađen.

Foto: Naše Novine

U junu 2010. Mladen Ogulinac iz Starih Ledinaca kod Novog Sada silovao je i ubio 7-godišnju Mariju Jovanović nakon čega je uhapšen i umro je u zatvoru.

U julu 2010. u požarevačkom selu Majilovac ubijen je Đorđe Andrejić (13), a za njegovo ubistvo bila je osumnjičena njegova majka Marina, koja je oslobožena optužbi zbog nedostatka dokaza.

FOTO TANJUG / SRĐAN ILIĆ

Pretposlednji na listi monstruma našao se Srđan Saitović, koji je u februaru 2013. u surduličkom naselju Masurice na smrt prebio 6-godišnjeg Zorana Kamderovića. Obdukcija je pokazala da je mališanu slomljeno osam rebara i da mu je čak oštećena i jetra.

Poslednji u nizu monstruma je Ljubiša Bogdanović koji je u selu Velika Ivanča u aprilu 2013. ubio pištoljem 13 osoba, među kojima i jedno dete.

(Telegraf.rs)

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Payday loans

Comments are closed.