HOROSKOP ZA 30. novembar 2018. (ASTROLOGIJA)

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ribe u ljubavi nesrećne, Jarac nagrađen na poslu, Lav ima problema sa grlom, Devica zdrava kao dren, Vaga ima dobru poslovnu klimu

OVAN

Pred vama je povoljan dan tokom kojeg ćete dobiti podršku za realizaciju poslovnih planova koje imate. Možete da se nadate veoma pozitivnoj atmosferi u komunikaciji sa osobom koju volite. Imate mnogo energije u sebi!

BIK

Sve držite pod kontrolom i posao vam teče jednim dobrim i stabilnim tokom. Zadovoljni ste. Moguće je da postoji osoba koja vam se dopada ali nemate dovoljno hrabrosti da joj otvoreno priđete sada. Povećajte unos vitamina.

BLIZANCI

Možete da očekujete jako dobar dan. Uspećete da ostvarite željeno napredovanje ili da promenite posao. Možete da se nadate odličnom odnosu sa voljenom osobom. Ona vam je posvećena i privržena. Pazite na krvni pritisak.

lice

Foto: pixabay

RAK

Dolaze velike promene, pogotovo ako se bavite privatnim poslom. Uspećete da ostvarite jednu važnu novu saradnju. Osećate veliku dozu ljubavi prema svom partneru i spremni ste za brak. Manji problemi sa probavom.

LAV

Očekuje vas povoljna atmosfera na poslu. Komunikacija sa bliskim okruženjem se veoma značajno popravlja. Očekuje vas prilika za flert sa osobom koja vam se dopada. Mogući su problemi sa grlom. Posetite lekara.

DEVICA

Dolazite do dosta velikog poboljšanja na polju finansija. Moguće je da ćete dobiti neku pomoć, nasledstvo ili kredit. Vaše emocije su jake i iskrene i želite da pokažete voljenoj osobi da ste spremni za vezu. Zdravlje je sasvim dobro.

VAGA

Od vaših odluka na poslovnom planu zavisi dalji razboj situacije. Imaćete šanse da ostvarite pomak na ovom polju. Osećate neku dozu razočarenja i niste sigurni na koji način da se postavite sa partnerom. Problemi sa glavoboljom.

 

ŠKORPIJA

Možete da očekujete da ćete danas biti prilično rasterećeni. Uzmite slobodan dan i odmorite se malo od posla. Tiho patite za osobom iz prošlosti koju volite još uvek. Mogući su problemi na nervnoj bazi. Zdravlje vam je ugroženo.

 

STRELAC

Vi ste u pozitivnom raspoloženju i očekuju vas dobre promene na polju posla. Sve ide onako kako ste želeli. Možete da očekujete zanimljivo novo poznanstvo ali još uvek nema početka veze. Dobro se osećate i nemate probleme.

horoskop

Foto: Dnevne.rs .pixabay

JARAC

Možete da očekujete da će vam se ukazati prilika da napredujete. Nadređeni će pokazati da u vas imaju mnogo poverenja. Osoba koja vam se dopada vam izgleda kao neko sa kim biste mogli da se skrasite. Problemi sa leđima.

VODOLIJA

Možete da očekujete važan dan tokom kojeg ćete morati da donesete neku novu odluku na poslovnom polju. Otvoreno pokazujete svoje emocije i želite da vam partner uzvrati istom merom. Imate dovoljno energije za sve.

RIBE

Očekuju vas poslovne promene koje vas mogu dovesti pred neke nove dileme. Zapamtite da uvek imate mogućnost izbora. Nestabilan odnos sa voljenom osobom vam unosi osećaj nemira. Nervna napetost je naglašena.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)