HOROR: Ubio tasta, ranio suprugu i taštu, pa pucao sebi u glavu

vila

Foto: novosti

U Čanju je u nedelju uveče u ’’Vili Asanović”, ubijen Božidar Asanović, a teško su ranjene njegova supruga Ivka i ćerka Olga Džiknić. Na njih je iz puške pucao zet Asanovića i suprug njihove kćeri Olge, Vučić Džiknić

BAR – U Čanju je večeras u svojoj ’’Vili Asanović”, ubijen Božidar Asanović (72), a teško su ranjene njegova supruga Ivka (71) i ćerka Olga Džiknić (44). Na njih je iz puške pucao zet Asanovića i suprug njihove kćeri Olge, Vučić Džiknić (44) uz Berana.

Do tragedije je došlo u nedelju oko 21 sat. Božidar je preminuo odmah posle ranjavanja, dok se za živote Olge i Ivke bore lekari Opšte bolnice u Baru.

Džiknić je posle pucnjave pobegao ka obližnjem hotelu Zlatibor gde se zabarikadirao, a oko 22 sata ispalio je sebi metak u glavu. U bolnicu je doveden u teškom stanju.

Iz Uprave policije je zvaničnim saopštenjem potvrđeno da je Vučić Džiknić pronađen blizu vozila kojim se dovezao u Čanj.

– Pokušao je samoubistvo. Lice je prevezeno u medicinsku ustanovu sa znakovima život, saopštili su iz Uprave policije.

Uzroci tragedije nisu poznati, ali, po svemu sudeći, svemu je kumovala brakorazvodna parnica između Đuknića i njegove supruge Olge.

[adsenseyu1]                        [adsenseyu1]

(M. Sekulović, B. Boljanović /novosti)