HOROR U TRSTU Bivši muž: Stavio sam Slavici kabl oko vrata i ubacio ga u utičnicu! (INFO)

par

Foto: printskrin

Bolesno ljubomoran: Kad sam se uverio da me vara, rešio sam da je ubijem, rekao Dragoslav Kostić (61), koji je zadavio bivšu ženu Slavicu (38)

TRST – Sumnjao sam da je bila s drugim muškarcem u našoj kući u Trstu. U to sam se i lično uverio i zato sam rešio da je ubijem. Uzeo sam električni kabl i zavio joj ga oko vrata, a onda ga u ubacio u utičnicu.

Ovo je ispričao italijanskoj policiji Dragoslav Kostić (61), koji je priznao da je krajem aprila u Trstu usmrtio bivšu ženu Slavicu (38).

Dragoslav je inspektorima do detalja objasnio svoj krvavi pir. Prvo saslušanje posle njegovog hapšenja bilo je u sobi na poslednjem spratu zgrade policije u Trstu.

Nisam joj verovao

– Slavica me poljubila 23. aprila, kada smo se videli u Kučevu. Bili smo u njenom autu. Pričali smo kao prijatelji. Dao sam joj čak i 50 evra jer ih je tražila od mene. Međutim, nisam joj verovao, zbog toga sam krenuo u Trst.

[adsenseyu1]

Nisu me ubedila njena umiljata obećanja da nema drugog. Hteo sam da proverim da je bila sama u kući u Trstu – izjavio je Dragoslav, a prenosi portal Tpknjuz.

On je prešao put od 1.400 kilometara samo da bi proverio da li ga Slavica vara, bez obzira na to što su bili razvedeni.
– Krenuo sam iz Srbije mojim „ford mondeom“. Stigao sam u Trst oko ponoći, 24. aprila. Odmah sam otišao kući u ulici Rončeto 91. Otvorio sam kapiju na dvorištu s ključevima koje sam imao kod sebe. Posle toga odmah sam ušao u kuću – rekao je na saslušanju Dragoslav.

Dragoslav, koji je u Srbiji poznatiji kao Pikavac, a u Trstu Drago (Zmaj), započeo je priču o Slavičinom ljubavniku, o čoveku za kog tvrdi da je te večeri bio sa Slavicom.

– Čuo sam da se otvara prozor. Otišao sam u svoju sobu i video senku čoveka koji se udaljava iz kuće. Zatražio sam objašnjenje, a Slavica mi je odgovorila da mene ne treba da zanima šta ona radi – priča Kostić.

Slavičin odgovor razbesneo je Dragoslava, posle sumnji koje je imao, a tog momenta se i uverio, on je odreagovao.
– Razbesneo sam se i izašao u dvorište. Uzeo sam električni kabl iz magacina i odmah sam se vratio u kuću. Slavica je ležala gola na krevetu. Zavio sam joj taj kabl oko vrata i ubacio ga u utičnicu.

Koristio i nož

Međutim, ovo je verzija koju policija uzima sa sumnjom, jer je u kući pomoću luminola nađeno dosta tragova krvi. Pretpostavlja se da je Dragoslav i nekoliko puta nožem izbo Slavicu.
– Slavica se odmah onesvestila posle pokušaja da pruži otpor – piše u izveštaju policije. Na Slavičinom vratu ostali su vidljivi tragovi opekotina.
– Telo sam stavio na rame i ubacio u gepek svojih kola. Otišao sam iz Trsta u zonu Monrupino, jer poznajem dobro taj kraj. Bacio sam telo u kamenolomu koji se nalazi u Sloveniji, odmah posle granice.

[adsenseyu1]

Pakleni plan


STVARI ŽRTVE SPALIO U SRBIJI

Inspektor ga je pitao gde je tačno bacio telo, a on je odmah reagovao, uzeo lap top i aktivirao aplikaciju „Gugl maps“ i pokazao mesto gde se nalazi telo.
– Ovde ćete naći Slavičino telo – pokazao je Dragoslav i nastavio:
– Čim sam bacio leš, izašao sam na auto-put i vratio sam se u Srbiju. Slavičine stvari i telefone poneo sam sa sobom i čim sam u Srbiji izašao s auto-puta, sve sam zapalio. A elekrični kabl bacio sam na auto-putu u Hrvatskoj.

(Dnevne.rs /Izvor: J. S. /Kurir)