HOROR U SOMBORU: PREGAZILA DETE OD TRI GODINE, PA POBEGLA? (VIDEO)

dete
Žena je samo nastavila da vozi, ne osvrnuvši se da vidi kako je dete

U Somboru je u subotu nedaleko od butika “Fido kids” žena na biciklu udarila trogodišnju devojčicu i pobegla sa mesta incidenta, preneo je portal Soinfo.

Žena je samo nastavila ne osvrnuvši se na udareno dete.

[adsenseyu5]

Žena je, kako prenosi ovaj portal, na crvenom biciklu u subotu pre podne u 8:51 sati na trotoaru između Ulice Kralja Petra I i Pariske ulice vozila bicikl i naletela je na malo dete.

Devojčica je, na svu sreću pretrpela lakše telesne povrede.

Snimak ovog incidenta pojavio se na sajtu Youtube:

Iz Policijske uprave u Somboru potvrdili su da je došlo do incidenta.

Uskoro opširnije…

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs)

2 Comments on "HOROR U SOMBORU: PREGAZILA DETE OD TRI GODINE, PA POBEGLA? (VIDEO)"

  1. ХОРОР???Па мајку му -не може свака друга вијест почињати овом ријечи-поготову онда кад се ни о каквом хорору не ради.Незгода јесте и одвратно је што ова опајдара није стала,али свакако није хорор.Ако овако наставите,драги новинари више нико неће отварати овакве вијести-смарате јефтиним триковима!

  2. Pa zar stvarno to nije horor | 3. August 2015. at 22:27 |

    Mila, nemam pojma zasto uzimate u odbranu tu ” opajdaru “, zenu koja obori malo dijete u voznji i pobjegne ne okrenuvsi se. Pa i u drugom ratu a i ovim savremewnim, te opajdare su cak i u uniformama casnih sestara bile revnosne ubice cak i male dijece. I niko ih nikad gotovo ne pozove na odgovornost, radi tih suknji i krokodilskih suza kad budu uhvacene. I zasto je morala se snimka tog zlodjela da ukloni? Opet zastita novodonesenih evropskih zakona zlocinaca i kriminalaca na racun zrtvi.

Comments are closed.