HOROR KOD ALEKSINCA: Dečak (13) vezao psa za auto, pa dao gas. Jezivi krici se orili ulicama (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

pas

Foto: Fejsbuk/Privatna arhiva

Dečak (13) iz aleksinačkog sela Prćilovica vezao je svog psa za očev auto, a zatim ga vozio ulicama Žitkovca naočigled užasnutih prolaznika.

Devojka, očevidac stravičnog mučenja životinje je prijavila događaj policiji, ali s obzirom na to da maloletnik ima manje od četrnaest godina, izbegao je bilo kakvu odgovornost za ono što je uradio.

Emilija Jevtić, očevidac zlostavljanja psa kaže da je bila zgrožena prizorom kojem je bila svedok.

[adsenseyu5]

– To se desilo 28. oktobra oko 17 sati u vreme kada sam se vraćala iz posete drugarici. U ulici Dragoljuba Avramovića primetila sam beli “opel”, a pažnju mi je privuklo to što je sa mesta vozača izašao dečak. Otvorio je prtljažnik auta i izvadio psa, vezao mu je konopac oko vrata a drugi kraj je privezao za auto.

– Pitala sam ga zašto to radi, a on mi je odgovorio da je to njegov pas i da se ne mešam. Zapretila sam mu da ću ga slikati na šta je on kazao da ga za to nije nimalo briga. Seo je u auto i krenuo ka Goričkoj ulici vukući po asfaltu jadnu životinju koja je cvilela – opisuje neljudsko mučenje psa Emilija.

SLUŽI ROBIJU I IZNENAĐUJE ZAHTEVIMA: Kristijan Golubović traži da što pre izađe iz zatvora zbog NEVEROVATNOG razloga!

Devojka je slike poslala svojoj majci Mileni Pantović koja je vlasnik prihvatilišta za napuštene životinje, a zatim zlostavljanje prijavila policiji.

– Apelujem na nadležne da psa oduzmu dečaku jer se ne može govoriti o vlasničkoj životinji s obzirom na to da nije čipovana.

[adsenseyu1]

Ne znam šta se sa jadnom životinjom dalje desilo, jer sam u policiji čula da je živa ali sam od nekih dečaka koji poznaju mališana koji je mučio, saznala da je preminula od povreda – rekla je Milena.

pas

Foto: fejsbuk/privatna arhiva

PORUKA LEKARA IZ TIRŠOVE KOJA POGAĐA U SRŽ PROBLEMA: „Pijemo antibiotike 8 puta više nego zapadnjaci, decu za svaku sitnicu vodimo kod doktora“

[adsenseyu5]

Policija je potvrdila ovaj događaj i saopštila da je obavešteno Više javno tužilaštvo Centar za socijalni rad.

pas

Foto: Fejsbuk/Privatna arhiva

“DA SKUPIMO 100 EVRA ZA CARINIKE” Ponovo zaživela praksa davanja mita, evo kome zapravo idu pare!

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: D.R.,Telegraf.rs)

[adsenseyu2]