Holivudska glumica uputila je dirljive reči svojoj kćerki: I vama će OTVORITI OČI!

glumica

Holivudska glumica Kejt Vinslet istakla je za svetske medije da se pobrinula da njena 14-godišnja kćerka odrasta sa pozitivnim stavom o svom fizičkom izgledu, kao i da ju je naučila da voli svoje telo. Kejt je istakla da sa druge strane ona nije vaspitana u tom duhu.

Lepa glumica otkrila je da stalno podstiče i bodri svoju kćerku Miu da voli i ceni svoje telo, baš zato što je ona odrastala uz negativna mišljenja o sopstvenoj vrednosti i odrazu u ogledalu.

Glumica je ispričala ponešto o izazovima sa kojima se suočavala dok se pretvarala u mladu ženu.

– Bila sam buckasta, imala sam velika stopala, pogrešne cipele, lošu frizuru. Dok sam odrastala, nikada nisam čula nešto pozitivino o sebi ni od jedne žene u mom životu. Dobijala sam samo kritike. To je veoma štetno, jer time programirate um mlade žene da se stalno preispituje o tome kako izgleda – rekla je ona.

Jedna od najboljih glumica Holivuda kaže da je baš zato odlučila da kćerki Mii pokaže kako treba da prigrli svoje telo, kakvog god da je oblika ili veličine. Često stoji ispred ogledala sa Miom i ističe pozitivne strane njihovog tela.

– Stojim ispred ogledala sa njom i kažem joj “Tako smo srećne što imamo ovaj oblik tela. Tako smo srećne što imamo obline. Tako smo srećne što imamo dobre grudi!” I ona mi uvek odgovori “Mama, ja znam to. Hvala Bogu”. Moje vaspitanje se isplatilo, izgleda – priča Kejt.

[adsenseyu1][adsenseyu1]

(Dnevno.rs)