“HOĆU DA JE VIDIM, MOLIM VAS, ODVEDITE ME KOD NJE”: Tužni jecaji Jane (5), ćerke nastradale Jelene Marjanović (INFO)

pevacica

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Jana zna sve o Jeleninom nestanku, ali i smrti. Igrala se s ocem Zoranom kada joj je majka nestala. I sama je govorila da su joj mamu oteli ili da ju je ubio neki manijak – priča rođaka porodice Marjanović

Petogodišnja ćerka Jana je najviše potresena vešću o smrti njene majke, pevačice Jelene Marjanović, koja je u dvorištu porodične kuće čula tužnu vest, da joj je mama ubijena.

Ne, moja mama nije mrtva. Zašto pričate da je ubijena? Hoću da je vidim, molim vas, vodite me kod nje – odjekivao je glasić male Jane dok ju je rođaka držala u naručju i pokušavala da uteši, piše Alo.

Svoju majku, devojčica je poslednji put videla u subotu, kada je ostala da se igra s ocem dok je Jelena otišla da trči. Njen nestanak, porodica nije mogla da sakrije od Jane.

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Jana zna sve o Jeleninom nestanku, ali i smrti. Igrala se s ocem Zoranom kada joj je majka nestala. I sama je govorila da su joj mamu oteli ili da ju je ubio neki manijak. Nismo mogli da sakrijemo ni vest da je pronađena mrtva. Ne možemo da je utešimo. Za Jelenu je bila mnogo vezana – priča rođaka porodice Marjanović.

Majka ubijene Jelene, Zorica Krsmanović, kaže da se poslednja čula s ćerkom pred sam njen nestanak.

[adsenseyu1]

Ona je stalno trčala. Ja sam je zvala kada je bila na pola staze, oko 15.30 sati. Rekla mi je da ide da istrči još jedan krug, pa ide svojima da im da da jedu i da će onda posle doći do mene – priča ona kroz suze.

Policija je Zoricu ispitivala o najosnovnijim stvarima koje su se ticale njene ćerke.

Ovih dana pred nestanak se ponašala normalno, nije mi se žalila da joj bilo ko preti niti da ima neke ljubomorne fanove. Njen muž Zoran je stalno bio s njom i mnogo su bili vezani. Ne znam ko bi mogao da joj naudi, jer nije imala neprijatelje, ali da je neko usred dana otme iz čista mira… Ovo je strašno vreme – kroz suze priča Zorica.

(Telegraf.rs)