HAOS U UŽICU: Hteo da ubije potpredsednika Skupštine Srbije, isprečio se novinar koji je zadobio povrede u predelu grudnog koša?! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

napad

Gujaničić je na sednici gradske skupštine izvadio nož i nasrnuo na Marinkovića. Prilikom napada, isprečio se novinar “Užičke nedelje” koji je zadobio povrede u predelu grudnog koša

Meta Dušana Gujaničića (37) na današnjoj konferenciji za novinare u zgradi Skupštine grada uUžicu, kada je nožem izbo novinara Milana Đokića, prema svemu sudeći bio je potpredsednik Skupštine Srbije Vladimir Marinković iz Socijaldemokratske partije Srbije! 

[adsenseyu1]

Iz za sada nepoznatih razloga, Gujaničić je na upao u Gradsku skupštinu, izvadio nož i nasrnuo u pravcu Marinkovića. Prilikom napada, isprečio se novinar “Užičke nedelje”, Milan Đokić, koji je zadobio povrede u predelu grudnog koša.

Foto: Facebook/Dušan Jugoslavija Gujančić

Napadač je prišao sa leđa, izvadio nož i povredio novinara. Posle toga sasvim mirno je išetao iz zgrade gde ga je policija i uhapsila.

Novinar je hitno prebačen u bolnicu, gde mu je izvađena slezina.

[adsenseyu1]

Napadač takođe nije prijavljivan policiji od ranije i nema dosije. 

Foto: Facebook/Dušan Jugoslavija Gujančić

Posle današnjeg nemilog događaja niko sa sigurnošću ne može da tvrdi kome je bio upućen napad.

Foto: Facebook/Dušan Jugoslavija Gujančić

Povodom određenih informacija koje su se pojavile, da je to bio planirani napad na gradonačelnika Užica, Tihomira Petkovića, on je za Telegraf izjavio sledeće:

Nije baš tako, ja sam otišao par minuta pre nego što se to desilo. Ne znam ko je čovek. Kažu da se posle napada na novinara uputio u moju kancelariju sa istim nožem, ali me nije zatekao. Videćemo šta će pokazati rezultati istrage – kaže Petković za Telegraf.

Foto: Facebook/Dušan Jugoslavija Gujančić

Obezbeđenje u gradskoj opštini nije pretreslo Gujaničića, jer se niko nije nadao da bi tako nešto moglo da se dogodi.

Istraga će pokazati uzrok napada.

Inače, prema slikama sa Fejsbuk profila Gujaničića, jasno je da je on simpatizer komunističke ideologije i kulta ličnosti Josipa Broza Tita.

(I.Lazić /rts /Telegraf)