HAOS U BEOGRADSKOJ KAFANI Pevačica van sebe: Izvadio je PIŠTOLJ, pomahnitalo sam trčala, vikala sam da se SVI SKLONE U WC (INFO)

pevacica

Foto: Instagram

Novogodišnju noć, pored alkohola, provoda i nastupa brojnih pevača u Beogradu, obeležili su i skandali, a prava drama se odigrala u jednoj prestoničkoj kafani.

Dok su se svi provodili uz muziku, nepoznati mladić je u punom lokalu izvadio pištolj pa krenuo ka pevačici Mariji Ani Smiljanić, što je ona otkrila za “Blic”.

– Pevala sam dnevnu žurku u kafani i prišao mi je dečko od oko 25-26 godina da mi traži da mu otpevam neke pesme… Nakon toga sam otišla za drugi sto i tada je on napravio dramu pa valjda zapretio pištoljem. Tu je bio gazda lokala koji ga je odmah izbacio, pa je sve prošlo mirno, ja nisam ni shvatila šta se desilo – započela je priču Marija Ana, pa nastavila:

POTERAO JE MALER U 2019. GODINI: Isidora Bjelica zatekla haos u kući kada se vratila sa dočeka Nove godine

– Međutim, posle nekog vremena taj dečko se vratio, obavio je šal oko lica pa ga niko nije prepoznao i normalno je ušao u kafanu. Tada je pred svima izvadio pištolj. Ja sam pomahnitalo potrčala ka WC- u, iskreno, nije mi bilo svejedno… Nikad mi se na nastupima nije desilo da neko maše pištoljem.

Smiljanićeva je otkrila i kako se ovo završilo.

– To je mlad dečko, ne znam ni šta je bio razlog, mislim da je to što nisam pevala pesme koje je zahtevao.Dok ja nisam bila tu gazda kafane ga je opet izbacio pa se sve nekako završilo. Jesam se uplašila, u jednom trenutku je i među ljudima u lokalu zavladala panika.Onima koji nisu videli šta se desilo sam viknula sa bine da se sklone u toalet kako bi se zaštitili.

Sva sreća sve se dobro završilo – zaključila je Marija Ana Smiljanić za “Blic”, koja je prošle godine učestvovala u rijalitiju “Zadruga”.

(Dnevne.rs /Izvor:  A.I., Blic)